Γιατί το Μαύρο Μέτωπο αποκεφάλισε την στρατιωτική ηγεσία αναρωτήθηκε ο Θεοδωράκης

21:06 3/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μαύρο μέτωποχαρακτήρισε τη νυν κυβέρνηση... με την συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ ο μουσικοσυνθέτης και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μίκης Θεοδωράκης, σε ομιλία του στην Καβάλα, διερωτώμενος μάλιστα για τον σκοπιμότητα αποκεφαλισμού της στρατιωτικής ηγεσίας από αυτό το «Μαύρο Μέτωπο».
Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί η πρώτη θεαματική
ενέργεια του νέου Μαύρου Μετώπου ήταν ο αποκεφαλισμός της στρατιωτικής ηγεσίας; Δείτε ακόμα την εικόνα της Βουλής. Από τη μια μεριά οι δυνάμεις που τις ενώνει ο φόβος και το μίσος τους για την Αριστερά. Κι από την άλλη μια Αριστερά περιθωριοποιημένη και κατακερματισμένη».
Στο συνεδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωπος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μαριάς, οικονομολόγος και ιδρυτής του Μετώπου για τη Αυτοοργάνωση των Πολιτών ενάντια στο Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής και ο Γιώργος Παπαπέτρου, παλιός φίλος του Μίκη, συναγωνιστής από την εποχή των Λαμπράκηδων. Το Συνέδριο χαιρέτησε και καλωσόρισε ο δήμαρχος της Καβάλας, Κωστής Σιμιτζής, ο οποίος και έδωσε στον Μίκη Θεοδωράκη βιβλίο με την ιστορία της Καβάλας.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα