Γιατί η Βάσω επιτέθηκε στον Γιώργο

20:08 1/4/2012 - Πηγή: 24wro
Αντίστοιχες επιθέσεις αναμένεται να δεχθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...
«Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, ας προχωρήσει επιτέλους σε ειλικρινή αυτοκριτική ώστε να μην ταυτίζεται το κόμμα με τα πεπραγμένα του. Με την έως τώρα στάση του, δεν βοηθά ούτε τον εαυτό του. Εκτίθεται» απάντησε τελευταία η Βάσω Παπανδρέου
στη διαμάχη που η ίδια ξεκίνησε μέσω της συνέντευξής της στη Real όπου ανέφερε ότι «κατά τη διετία του Γιώργου Παπανδρέου δεν έγιναν λάθη αλλά εγκλήματα».

«Η Πρωταπριλιά και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει. Είναι προφανές ότι ήταν απούσα από τη χώρα καθ΄όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή» είχαν απαντήσει νωρίτερα οι συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην έμπειρη βουλευτή και πρόεδρο της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων η οποία στο παρελθόν είχε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τον Γ. Παπακωνσταντίνου όταν ήταν υπουργός Οικονομικών ασκώντας του σκληρή κριτική, κάτι που δεν έκανε στους ίδιους τόνους με τον Ευ. Βενιζέλο όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του στην οδό Νίκης.
Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο σε αυτά που λέει η κ. Παπανδρέου για την καταστροφική διετία Παπανδρέου, υπό την έννοια ότι αποτελούν πλέον θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινής γνώμης αλλά και όσων γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σε Αθήνα και Βρυξέλλες.
Το ενδιαφέρον είναι στις πληροφορίες ότι αντίστοιχες επιθέσεις, όπως αυτή που δέχθηκε από τη Βάσω Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δεχθεί και άλλες. Από στελέχη του ΠΑΣΟΚ με ειδικό βάρος και επιρροή στην κομματική βάση, ώστε να αποδομηθεί σε τέτοιο βαθμό που ο νέος πρόεδρος Ευ. Βενιζέλος να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση.
Η κ. Βάσω Παπανδρέου τουλάχιστον τα έλεγε εδώ και καιρό για τον Γιώργο Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα και απελευθερωμένη (όπως επιμένουν οι πληροφορίες) από τη μάχη του σταυρού μπορεί να ισχυριστεί ότι δικαιώνεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα