Για το δύο στα δύο η Εθνική

13:43 11/9/2012 - Πηγή: 24wro
Με στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ...
παιχνίδια η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λιθουανία (21:30, MEGA, OTETV), σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πολύ καλό, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Λετονίας στη Ρίγα. Άξιο αναφοράς είναι ότι η τελική επικράτηση της Εθνικής ήρθε με ανατροπή του σκορ, χάρη στα γκολ
του Σπυρόπουλου και του Γκέκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μόνη απουσία για τον Φερνάντο Σάντος είναι ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι, στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους παίκτες που αγωνίστηκαν και στη Ρίγα. Στο 4-4-2 ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Σπυρόπουλος. Την τετράδα στο κέντρο θα συνθέσουν οι Μανιάτης, Κατσουράνης, Τζιόλης και Φορτούνης και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Για τη Λιθουανία, η οποία στον πρώτο αγώνα απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στη Σλοβακία, το σύστημα για τον αποψινό αγώνα θα είναι το 4-2-3-1. Ο Καρτεμάρσκας θα ξεκινήσει στο τέρμα και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπορόφσκι, Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους και Αντριουσκεβίτσιους. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σεμπέρας και Βίτσιους, οι οποίοι θα έχουν πιο μπροστά τους Μικολιούνας, Ε. Τσεσνάουσκις και Ρανταβίτσιους. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σέρνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μακ Κόρτνεϊ (Β. Ιρλανδία), με βοηθούς τους Ίμον Σανκς και Γκάρεθ Ίκιν.

Η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν μία φορά τη Λιθουανία. Τη σεζόν 1994-95 σε φιλικό στο Βίλνιους, οι Λιθουανοί είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα