Για μισθούς Βουλγαρίας μιλά για πρώτη φορά ο Π. Καψής!

15:07 12/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το πρωτεύον δεν είναι να διακηρύσσουμε τις κόκκινες γραμμές, αλλά ναπροχωρήσουμε σε μία σοβαρή...
διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα που πρέπει νααποφασιστεί σχολίασε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8, ο υπουργός Επικρατείας καικυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το PSI καιπροέβλεψε ότι το νέο δανειακό πρόγραμμα, το οποίο χαρακτήρισε "όροεπιβίωσης για την οικονομία",
θα υποστηριχθεί και από τα τρία κόμματαπου στηρίζουν την κυβέρνηση.

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τώρα εκλογές και μετά να πάμε στηδανειακή σύμβαση" σημείωσε, ενώ επέμεινε στο θέμα τηςανταγωνιστικότητας, διαψεύδοντας πάντως ότι ο πρωθυπουργός ΛουκάςΠαπαδήμος προανήγγειλε νομοθετική παρέμβαση, αν δεν υπάρξει συμφωνία,στο διάλογο των κοινωνικών εταίρων για τον ιδιωτικό τομέα.

"Η ανταγωνιστικότητα είναι η ζωή μας, δεν υπάρχει εργασία χωρίςανταγωνιστικότητα και παραγωγή. Είναι εθνικό χρέος να γίνουμεανταγωνιστικοί γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουμε μισθούςΒουλγαρίας. Είναι υποκρισία αν δεν αναγνωρίζουμε την πραγματικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καψής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού,σημειώνοντας, όμως, ότι αποτελεί προνόμιο του πρωθυπουργού, ενώ άφησε ναεννοηθεί ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό να επηρεάσουν το έργοτης κυβέρνησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα