Γέστε: Βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός

20:00 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Πανευτυχής που θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού...
εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Φραν Γέστε, κατά την επίσημη παρουσίαση του, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός.
Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Από την μεριά του ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε μεγάλο παίκτη τον Γέστε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά θέματα, απάντησε… «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα». 



Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που είπε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γέστε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλος παίκτης με μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πολλή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Φαβορί δεν υπάρχουν, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά». 
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας… «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα», ήταν η απάντηση του. 

Από την μεριά του, ο Φραν Γέστε που θα φοράει το "33" στον Ολυμπιακο, τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους, τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες». 
Σε ερώτηση για το κίνητρο που είχε για να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός άσος είπε: «Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η παραμονή του πέρσι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος». 
Δεν έχεις κερδίσει τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδες που έχει συνηθίσει τους τίτλους, η τοποθέτηση εκπροσώπου του Τύπου. Ο Γέστε απάντησε…   «Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και η χρονιά είναι σημαντική γιατί θα υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι όμως προετοιμασμένος και ανυπομονώ. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω». 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα…  «Από την ώρα που προσγειώθηκα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η πόλη». 
Για το ποιο είναι το δυνατό του σημείο και αυτό που μπορεί να κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει περισσότερο, ο Ισπανός είπε… «Μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να αποκτήσω στην προετοιμασία την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο». 

Μια με δύο μεταγραφές ακόμα 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Φραν Γέστε, στα πηγαδάκια που στήθηκαν, διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει ακόμα μια με δύο μεταγραφές. Εάν ενισχυθούν οι «ερυθρόλε
Keywords
Τυχαία Θέματα