Β’ Γερμανίας: Θέλει να κάνει σεφτέ η Μπόχουμ

20:00 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η φιλόδοξη Μπόχουμ υποδέχεται την...
ΦΣΒ Φραγκφούρτης σ’ ένα από τα τρία σημερινά ματς της 2ης αγωνιστικής.


ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΕ

Ίνγκολσταντ: Ο τεχνικός της γηπεδούχου Μπένο Μόλμαν αναμένεται να μην προχωρήσει σ’ αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που πέρυσι τα πήρε πολύ στο φινάλε της σεζόν. Μοναδικός νεοφερμένος ο Χάας που αγωνίστηκε στην ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαν Πάουλι.

Άουε: Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Ρίκο Σμιτ που είχε μοναδικό νέο πρόσωπο
στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Άαχεν τον Κένινγκ. Μοναδικός απών σε σχέση με το προαναφερθέν ματς ο ραμάζ που τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα.
Tips

•    Στις δύο μοναδικές τους αναμετρήσεις στην Β’ κατηγορία πέρυσι δεν υπήρξε νικητής.


ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΣΒ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ

Μπόχουμ: Δύο νέα πρόσωπα είχε η 11αδα της Μπόχουμ στο ματς πρεμιέρα κόντρα στη Ντίσελντορφ, τους Σίνκιεβιτς και Μπέργκερ με τον 2ο να κάνει ντεμπούτο εφιάλτη καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε και η ομάδα του ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας. Απών θα είναι ο επίσης νεοφερμένος Εγιόλφσον που είναι τραυματίας

ΦΣΒ Φραγκφούρτης: Στους φιλοξενούμενους ο τεχνικός Χανς Γιούργκεν Μπόισεν έριξε στη μάχη κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας πέντε νεοφερμένους και ένας εξ αυτών ο Μπενιαμίνα ήταν ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης . Αμφίβολη εξ αιτίας ασθένειας είναι η συμμετοχή του επίσης νεοφερμένου Κρισάντους.

Tips

•    Πέρυσι αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία με τη Μπόχουμ να επικρατεί σ’ αμφότερες τις περιπτώσεις 1-0







ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ


Ντούϊσμπουργκ: Στους γηπεδούχους που ξεκίνησαν με εκτός έδρας ήττα 3-2  τη σεζόν ο τεχνικός  Μίλος Σάτσιτς χρησιμοποίησε στο ματς της πρεμιέρας με την Καρλσρούη οκτώ νέους παίκτες. Ανάμεσα τους και ο Βασίλης Πλιάτσικας που αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ενώ αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή των έμπειρων Μπάλιτς και Γκρλιτς.

Κότμπους: Στους φιλοξενούμενους η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο στην εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στη νεοφώτιστη Ντιναμό Δρέσδης μόνο μετά την ανάπαυλα και τις αλλαγές που έκανε  ο Κλάους Ντίτερ Βόλιτς. Ο τελευταίος δεν θα έχει στη διάθεση του τον λαβωμένο Ρότζερ καθώς και τον Γιοβάνοβιτς για ανάλογη αθία ενώ μάλλον απίθανο να δώσουν το «παρών» είναι οι Κρόναβετερ και Ζίεμπιγκ που επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των επίσης λαβωμένων Κρούσκα και Ρανγκέλοφ.



Tips

•    Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 11 φορές στο παρελθόν με τη Ντούισμπουργκ να έχει έντε νίκες έναντι τριών της Κότμπους που όμως έχει επικρατήσει στην πιό πρόσφατη τους αναμέτρηση (3-1 εντός έδρας).



Πρόταση: Μπόχουμ – ΦΣΒ Φραγκφούρτης 1 (1,44)
Ντούισμπουργκ – Κότμπους 1 (1,90)
Ίνγκολσταντ – Άο
Keywords
Τυχαία Θέματα