Γ.ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Είχε λάθη που τώρα διορθώνονται ο νόμος Διαμαντοπούλου

23:27 3/8/2012 - Πηγή: 24wro

Για αστοχήματα στο νόμο Διαμαντοπούλου τα οποία τώρα διορθώνονται έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Παιδείας..
Γιώργος Μπαμπινιώτης καθώς «δεν επιτρέπουν στο πανεπιστήμιο να λειτουργήσει».

«Αυτό που γίνεται τώρα στη πραγματικότητα είναι μια διευκόλυνση και εξομάλυνση δυσλειτουργιών, ώστε να λειτουργήσει ο νόμος. Θα περίμενα οι συντάκτες του νόμου να είναι και οι κύριοι υποστηρικτές του, εάν είχαν καταλάβει ότι διαφορετικά δεν θα λειτουργούσε ποτέ αυτός ο νόμος. Με αυτά που έγιναν τώρα στη πραγματικότητα θα λειτουργήσει ο νόμος μέσα στον οποίο αυτές οι αλλαγές και οι
τροποποιήσεις που έγιναν περιλαμβάνεται ακόμη και το πολύ σκληρό μέτρο της επιστολικής ψήφου και της ηλεκτρονικής» τόνισε ο κ. Μπαμπινιώτης υπερασπιζόμενος τις αλλαγές στις οποίες αντιτέθηκε μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με μπροστάρηδες τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην υπουργό Υγεία Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο ίδιος, σχολίασε και την «ύβρι προς τη Δημοκρατία της Άννας Διαμαντοπούλου»: «Ως σκεπτόμενος πολίτης θεωρώ ύβρι για τη Δημοκρατία εάν τρία κόμματα και τα κόμματα που είναι αντίθετα, της Αντιπολίτευσης, δεν μπορούν να συσκεφθούν για ένα μεγάλο θέμα που έχει αχρηστεύσει τα πανεπιστήμια, τα έχει υπό αναβρασμό και για ένα νόμο που δεν λειτούργησε και δεν λειτουργεί. Εάν αυτό δεν συζητιόνταν στη Βουλή, τότε η Βουλή ,θα είχε ένα μεγάλο πρόβλημα και μια μεγάλη ενοχή. Δεν ξέρω πως ξεπερνιούνται αυτά. Αυτά είναι ψευτοδιλλήματα. Η Βουλή πρέπει να συζητήσει τα προβλήματα και να τα λύσει και δεν είναι κανένας αυτός που λέει εγώ έκανα κάτι και μην τα αγγίξετε».

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα