Γαλλία : Κύπελλο : «Βλέπει» νταμπλ η Λιλ

09:20 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα ακόμα βήμα για ένα σπουδαίο νταμπλ φιλοδοξεί...
να κάνει η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος Λιλ που αντιμετωπίζει απόψε στο «Σνταν Ντε Φρανς» την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του κυπέλλου της χώρας.

ΛΙΛ: Με το σπουδαίο διπλό την Τρίτη εκτός έδρας κόντρα στη φιλόδοξη Σεντ Ετιέν οι «λιλουά» διατήρησαν την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τη μοναδική τους διώκτρια για τον
τίτλο Μαρσέιγ τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.  Τα ευχάριστα για τον τεχνικό των τυπικά γηπεδούχων έχουν να κάνουν με τις επιστροφές των Ζερβίνιο και Ομπρανιάκ που εξέτισαν τις ποινές τους και είναι στη διάθεση του όπως και ο κεντρικός αμυντικός Ραμί που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα στην προαναφερθείσα νίκη επί των «στεφανουά» κτύπησε ξανά και είναι λίαν αμφίβολη η συμμετοχή του έμπειρου μέσου Μπαλμόν.  Στο μοναδικό εφετινό τους ματς στο πρωτάθλημα η Λιλ υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία από τους Παριζιάνους.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ο τεχνικός των Παριζιάνων Αντουάν Κομπουαρέ συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για τον τελικό. Στη διάθεση του θα είναι τόσο ο Σεαρά όσο και έμπειρος Σιλβέν Αρμάν που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν. Η Παρί προέρχεται από μία λίαν άδικη ισοπαλία 2-2 εντός έδρας; Κόντρα στη Νανσί για το πρωτάθλημα που την εμπόδισε να σκαρφαλώσει στην 3η προνομιούχο θέση η οποία δίνει το τελευταίο γαλλικό εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε δις, είχε τρία δοκάρια  και της ακυρώθηκε καθαρό γκολ ενώ είχε και μία αυστηρή αποβολή μόλις στο 20ο λεπτό. Στα προβλήματα για τον τεχνικό της η απουσία τόσο του μακροχρόνια λαβωμένου Λουϊντουλά όσο και του τιμωρημένου Ζαλέ.

Στο ..ψαχνό: Εξαιρετικά αμφίρροπο το ματς αν και η Λιλ που δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό την πλέον κατάλληλη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο για το τρόπαιο. Όμως η Παρί παραμένει μία λίαν απρόβλεπτη ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά στην φιλόδοξη αντίπαλο της.  Θα ρισκάρουμε με την επιλογή του over 2,25 που στην 10bet πληρώνει 2,02. Αξίζει επίσης  η ..τόλμη του να προηγείται μία εξ των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος. Πιθανότατα αυτή θα είναι η Λιλ και η σχετική απόδοση στην ίδια εταιρεία είναι 3,32.
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα