Φινλανδία: Κρίσιμη αναμέτρηση στην ουρά...

08:55 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Άλλη μια εμβόλιμη αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα (29/6)...



ΓΙΑΡΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ


Το 2009 η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση με την Γιάρο να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Γιάρο: Εννέα γκολ σε δύο αγωνιστικές είναι πολλά, υπερβολικά πολλά. Έχει δέκα μέρες να παίξει αγώνα πρωταθλήματος. Τελευταίο ματς το 5-1με την Μιλικόσκι εντός , ένα αποτέλεσμα που δεν «χωνεύεται» εύκολα. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η γηπεδούχος που όλοι περίμεναν πως με τον Αλεξέι Ερεμένκο στον πάγκο
της θα είχε καλύτερη εικόνα αλλά μάλλον νόμιζαν λάθος. Τιμωρημένος ο Ζέζε που εξερράγη εναντίον του διαιτητή στην 5αρα της προηγούμενης αγωνιστικής και αποβλήθηκε.



Ροβανιέμι: Έχει σημειώσει τις ίδιες νίκες με την σημερινή της αντίπαλο αλλά βρίσκεται δύο θέσεις ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό το χρωστάει στις δύο ισοπαλίες που έχει παραπάνω σε σχέση με την Γιάρο την μια εκ των οποίων την πέτυχε την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Βάασα. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας όλα δείχνουν πως η Ροβανιέμι θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά αφού υπάρχει η Γιάρο δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα για τον υποβιβασμό. Τραυματίες οι Ιστέρι , Γκρον (μέσοι) και ο Τάμπε (στόπερ).

Τips

• Η Γιάρο διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 22 γκολ παθητικό.



ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΟΠΙΟ

Στον περσινό αγώνα το σκορ είχε λήξει 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ιντερ Τούρκου: Κατάφερε να νικήσει μ3 2-0 εντός έδρας την Γιβάσκιλα και παρέμεινε κοντά στην πρωτοπόρο Ελσίνκι. Αυτό που όμως προβλημάτισε τον Ντράγκσμα είναι η αστάθεια και οι διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας του . Εξάλλου για πόσο ακόμα θα είναι τυχερή ώστε να παίρνει τέτοιες νίκες; Στην έδρα της πάντως ξέρει να κερδίζει χωρίς να πιάνει ψηλά στάνταρ απόδοσης. Τραυματίες οι Παρβάινεν (αμυντικός), Ασίς (μέσος) και ο Οσινάτσι (επιθετικός).


Κουόπιο: Άλλη μια μέτρια εμφάνιση για την Κουόπιο μέσα στο «σπίτι» της και άλλοι δύο βαθμοί χαμένοι στην κούρσα του πρωταθλήματος. Δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της και αν θέλει να μην κινδυνεύσει στο τέλος θα πρέπει να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς από όλα τα ματς και όχι μόνο τα εντός έδρας. Σε λίγες μέρες εξάλλου θα αντιμετωπίσει την Γκαζ Μετάν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θα πρέπει να παρουσιαστεί εμφανώς ανώτερη εφόσον επιθυμεί να προκριθεί. Τραυματίες οι Χοϊβάλα (αμυνττικός) και Όλο (μέσος).


Tips

• Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Κουόπιο.

• Τα 4/6 τελευταία ματς της Ιντερ Τούρκου ήρθαν over.

MΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ

Στον περσινό αγώνα το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1.

Μιλικόσκι: Πήγε στο νησί και πήρε αυτό που ζητούσε από την έδρα της Μαριέχαμν. Το 1-1 εξάλλου δεν είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα για την Μιλικόσκι που εκτός από την 5αρα στην Γιάρο δεν έχει κερδ
Keywords
Τυχαία Θέματα