Φινλανδία: Ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο

18:16 8/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Ελσίνκι υποδέχεται την 2η στη βαθμολογία…
Ίντερ Τουρκού στο ντέρμπι κορυφής με το οποίο ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του φινλανδικού πρωταθλήματος.

Ελσίνκι: Τίποτα και κανείς δεν δείχνει ικανός να σταματήσει την τρομερή ομάδα της πρωτεύουσας που μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν αλλά πλέον δεν παίζεται από κανέναν. Εξακολουθεί να είναι εκτός μάχης ο βετεράνος Λιτμάνεν ενώ δεν έχει ακόμα φθάσει στα απαιτούμενα επίπεδα για να επιστρέψει ο Σόρσα. Την Τετάρτη έχει υποχρεώσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ίντερ Τουρκού:
Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και πλέον είναι μόνη 2η αφού η μέχρι την περασμένη εβδομάδα συγκάτοικος της  Γιβασκίλα ηττήθηκε. Στα προβλήματα για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων οι μόνιμες απουσίες των λαβωμένων Μάξις Ασίς , Παρβιάϊνεν και Οτσινάτσι.
Tips
•    Οκτώ σερί νίκες μετράει η Ελσίνκι που τελευταία φορά απέτυχε να γευτεί τη χαρά ανάλογης επιτυχίας στα τέλη Μάη όταν και ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Μάριενχαμ.
•    Από over και  goal/goal συνοδεύτηκαν οι τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Ίντερ.
•    Τέσσερις νίκες για την Ελσίνκι (η πιο πρόσφατη στα μέσα Μάη με 1-0 στο «Σονέρα») και έξι ισοπαλίες είναι ο απολογισμός των αναμετρήσεων τους τα τελευταία τρία χρόνια.

bettv
Πρόταση: Η Ελσίνκι είναι καλύτερη και λογικά , εύκολα η δύσκολα και με κεκτημένη ταχύτητα να φθάσει σε μία ακόμα νίκη. Η απόδοση του άσου είναι 1,54 ενώ αξίζει τον κόπο να ρισκάρει κανείς και στο over 2,75 που επίσης στην 10bet δίνει 1,75.
Keywords
Τυχαία Θέματα