Έβαλε σε μπελάδες τον πατέρα του ο πιστολέρο!

11:46 9/12/2011 - Πηγή: 24wro

Με όπλο που ανήκε στον πατέρα του...
έκανε τον «νταή» σε δυο νεαρούς με τους οποίους διαπληκτίστηκε, ένας 33χρονος στην Πάτρα. Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν να συλληφθεί άμεσα και να μπλέξει σε περιπέτειες και τον πατέρα του, που κατηγορείται για πλημμελή φύλαξη του όπλου του! Ο 33χρονος λογομάχησε για ασήμαντη αιτία με δύο νεαρούς ηλικίας 21 και 18 χρόνων, αλλά πάνω στον καυγά πήγε στο αυτοκίνητό του και έβγαλε μια κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία τους απείλησε! Οι δυο νεαροί τράπηκαν σε φυγή, αλλά σε μικρή απόσταση
συνάντησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και τους διηγήθηκαν τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν αμέσως τον δράστη και ανακάλυψαν το όπλο που είχε κρύψει στο αυτοκίνητο, μαζί με τα φυσίγγια. Ο 33χρονος συνελήφθη για οπλοφορία, απειλή και παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 61χρονο πατέρα του.
Οι φήμες ότι ένας 58χρονος κυκλοφορούσε στο χωριό του με όπλο, δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλεια Ρεθύμνου, που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στο δημοτικό διαμέρισμα Σελλίων και ανακάλυψαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm αμερικάνικης προέλευσης, μαζί με την υφασμάτινη θήκη του, μια άδεια γεμιστήρα και 150 σφαίρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα