Εύα Λάσκαρη: Τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον αγαπημένο της;

23:30 31/7/2011 - Πηγή: 24wro
Για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και για τον έρωτά της... με τον Δημήτρη Μπενάκο που μετράει ήδη τρία χρόνια μίλησε η Εύα Λασκάρη στην «Espresso της Κυριακής».

- Διακοπές πού θα πάς; «Πήγα ήδη πέντε ημέρες στη Σάμο με τον σύντροφό μου και στα τέλη του μήνα σκεφτόμαστε να πάμε στη Νότια Κρήτη και να τη γυρίσουμε όλη. Θέλουμε να ηρεμήσουμε, να πάμε σε χωριουδάκια και σε ερημικές παραλίες».

- Με τον Δημήτρη Μπενάκη είστε μαζί τρία χρόνια. Σκέφτεστε τον γάμο; «Αν είμαστε και στο μέλλον όπως είμαστε τώρα, γιατί όχι; Προς το παρόν είμαστε πολύ καλά. Ο γάμος για μένα είναι τυπικό, στα χαρτιά ή αν υπάρξει κάποιο παιδί. Από εκεί και πέρα, αν είσαι ερωτευμένος δεν αλλάζει κάτι».

- Τι ξεχωρίζεις στον σύντροφό σου; «Είναι σημαντικό το ότι δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Κάνουμε μαζί άλλα πράγματα και με έχει μυήσει σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι χρόνια ιστιοπλόος και με έχει βάλει σε έναν άλλο ρυθμό ζωής. Μου έχει μάθει να οδηγώ ιστιοπλοϊκό, με βοηθάει στη διατροφή μου. Είμαι λίγο τεμπέλα και ο Δημήτρης με έχει βάλει στον ίσιο δρόμο».

- Υπάρχει κάτι που σε εκνευρίζει σε εκείνον; «Δεν θέλει να καπνίζω. Να φανταστείς ότι στο σπίτι του καπνίζω στο μπαλκόνι, και όταν χιονίζει και όταν βρέχει. Φυσικά το κάνει για το καλό μου, αλλά εγώ επιμένω».
Keywords
Τυχαία Θέματα