Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

21:42 22/3/2012 - Πηγή: 24wro
Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων με αίτημα να παραστούν στη συνεδρίαση...
για την διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων προκειμένου με την παρουσία τους να αποκτήσει η όλη διαδικασία τη μέγιστη δυνατή πολιτική βαρύτητα, απέστειλαν σήμερα 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Στην
επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω: «το γεγονός ότι μεταξύ των δύο χωρών δεν υπάρχει υπογεγραμμένη Συνθήκη Ειρήνης, αλλά συνθήκη μη πολέμου, καταδεικνύει ότι και η γερμανική πλευρά αναγνωρίζει την ως άνω εκκρεμότητα. Πρόκειται για ένα αίτημα πάνδημο, πανελλήνιο και πανεθνικό που ενώνει όλους τους Έλληνες, ενώ η αντιμετώπιση και λύση του θα συμβάλλει στην πλήρη ψυχική αποκατάσταση των σχέσεων των δύο λαών».

Την επιστολή υπογράφουν οι :Α.Αγάτσα , Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Γ.Αμοιρίδης, Γ.Βούρος, Σ.Γαληνός , Α.Δαβάκης, Ε. Δαμιανάκης, Η.Διώτη, Θ.Δρίτσας, Η.Θεοδωρίδης, Ε.Καϊλή, Π.Καμμένος, Κ.Καραγκούνης, Γ.Κασαπίδης, Β.Κεγκέρογλου, Γ.Κοντογιάννης, Α.Κουράκης, Ε.Κουρουπάκη, Μ.Κριτσωτάκης, Π.Λαφαζάνης, Α.Λεβέντης, Β.Μουλόπουλος, Μ.Μπεκίρης, Α.Νταλάρα, Β,Οικονόμου, Δ.Παπαδημούλης , Γ.Παπαμανώλης, Ε.Παπαχρήστος, Σ.Σακοράφα, Μ.Σκραφνάκη, Ε.Στρατάκης και Ν.Τσούκαλης.

Ένα ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει τον ελληνικό λαό…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα