Black out

Τώρα θα μας πείτε, εδώ ολάκερο είναι ένα φιάσκο, το παλικάρι μας φταίει; Όλα συμβάλλουν στην «επιτυχία» θα απαντήσουμε! Και για να εξηγήσουμε. Τον τύπο αυτόν που έχει για να του λέει τα ιντερνετικά και τα social media ο Νίκος Ευαγγελάτος, με κόπο τον διάλεξε; Απορία το έχουμε!

Άβυσσος
Διότι το παιδί, ονόματι Τίμος Κουρεμένος, είναι ολίγον τι… στην κοσμάρα του! Ούτε αμεσότητα έχει, μες στη νευρικότητα είναι βουτηγμένο, άγαρμπο τηλεοπτικά βγαίνει…

χρειάζονται κι άλλα;
Τον θυμόμαστε από το πρωινό των ΚαραμεροΧαριτάτων, αλλά εκεί τον είχαν από τη μία καθιστό και από την άλλη τον χειρίζονταν καλύτερα! Δεν ήταν αυτό το χάλι!

Μπουλέ τσάκω τον!
Πάντως βρε guys μου, μιας και πιάσαμε again τον Νίκο Ευγγελάτο. Δύο ιδέες! Πρώτον, να τον συμπεριλάβει σούμπιτο ο Ant1 σε κάνα «Black out» με celebrities σπέσιαλ επεισόδιο, ο τύπος έχει χάρισμα στο σκοτάδι! Τον κάνουμε watch στην έναρξη κάθε φορά που ξεπροβάλλει μέσα από το dark έρεβος και εντυπωσιαζόμαστε! Βάλτε του κατσαρίδες!

Προσοχή!
Την δεύτερη idea μας, να την ακούσει και να την υλοποιήσει το Φάληρο. Θεωρούμε αδιανόητο να είναι τόσες μέρες ο presenter στον σταθμό και να μην τον έχουν συμπεριλάβει ακόμα στην εκπληκτική διαφημιστική καμπάνια τους, με τους journalists του καναλιού! Αλλά το νου σας! Ευγγελάτο σας δίνουμε! Το σποτάκι του πρέπει να είναι ισάξιας καλλιτεχνικής βαρύτητας με αυτό του… Πορτοσάλτε! Τίποτα λιγότερο!

Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη κομπανία της
Τώρα είναι μπασκλασαρία να ασχοληθούμε καν, αλλά anyway. Θα αρκεστούμε στο να πούμε, πόσο ξεπερασμένο είναι το 2012 στη τηλεόραση, να βγάζεις μάνα και γιαγιά στην εκπομπή σου και να συγκινείσαι βλέποντας τες. Έλεος με τις ανύπαρκτες ιδέες τους! Και τη μανιέρα τους με συνταγές από το πάλαι ποτέ παρελθόν που τις εφαρμόζουν ακόμα! Κρίμα βρε παιδί μου και είναι και νέοι άνθρωποι και βγάζουν τέτοια unique γεροντίλα! Jesus Christ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα