Τα κυριότερα σημεία των εφημερίδων σήμερα

11:50 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Tα θέματα που κυριαρχούν σήμερα Μ.Παρασκευή στον Τύπο είναι: ...
το ελεγκτικό σαφάρι που ξεκινά μετά το Πάσχα ο εισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών, οι περαιτέρω εξηγήσεις που ζητά η τρόικα για τα κυβερνητικά σχέδια, η τακτοποίηση των αυθαιρέτων, ο Γολγοθάς των ανέργων, και η «Μαύρη Βίβλος» του ΠΑΣΟΚ
που εξέδωσε η Ν.Δ.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μαύρη Βίβλο του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε η Ν.Δ.".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τη «μαύρη Βίβλο» του ΠΑΣΟΚ από την ημέρα ένταξης της χώρας στο Μνημόνιο, εξέδωσε χθες η Ν.Δ., με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Τρόικα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ληστεύουν κανάλια ραδιόφωνα και εφημερίδες οι διαφημιστές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε γιγάντιο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο εξελίσσεται το μεγάλο κόλπο με τις μαύρες επιστροφές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις διαφημιστικές εταιρείες".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Σαββατοκύριακο): "Ναυαγός στην Υδρα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε «ναυάγιο» έχει μετατραπεί η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος πάντως βρίσκεται από χθες στην Υδρα για πασχαλινές διακοπές επιχειρώντας, ταυτόχρονα, να βρει λύσεις στα πολλαπλά αδιέξοδα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει...".

ΕΘΝΟΣ: "Τακτοποίηση 3 ταχυτήτων για τα αυθαίρετα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νομοθετική λύση στον «γόρδιο δεσμό» των αυθαιρέτων ετοιμάζει η κυβέρνηση. Η τακτοποίηση θα είναι τριών ταχυτήτων. Χαμηλότερα πρόστιμα θα προβλέπονται για την πρώτη κατοικία. Υψηλότερα θα είναι για τους οργανωμένους οικισμούς και τσουχτερά για τις βίλες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πως η «Κάρτα» του Αντίχριστου θα εισβάλλει στο μυαλό και την ψυχή μας!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Ευρωβουλευτές της ΝΔ καθηγητής Ι. Τσουκαλάς, ειδικός σε τεχνολογίες αιχμής, δικαιώνει τους φόβους μας για την διαβολοκάρτα που θέλει να μας επιβάλλει ο Γιώργος Π. και οι Εβραιοσιωνιστές εντολοδότες του".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Συμπληγάδες αναδιάρθρωσης φέρνουν πιο κοντά τις εκλογές".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επί ξυρού ακμής κινείται η κυβέρνηση, με τον Γιώργο Παπανδρέου να βρίσκεται αντιμέτωπος με κρίσιμα διλήμματα που σχετίζονται άμεσα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην κρίσιμη Σύνοδο της Ε.Ε. τον Ιούνιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πιέζει η Ε.Ε. για νέες αλλαγές στα κλειστά".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η Κομισιόν αμφισβητεί την επάρκεια των αλλαγών στο καθεστώς άσκησης του επαγγέλματος δικηγόρων, συμβολαιογράφων, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, ορκωτών λογιστών και πάνω από 350 άλλων επιτηδευματιών, που ψηφίστηκαν τον Φεβρουάριο. Πιέζει μάλιστα την κυβέρνηση για νέες παρεμβάσεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στάση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "οι εκτιμήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για την κατάσταση που επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα προκαλούν πρωτοφανές για τα δεδομένα της Μεταπολίτευσης «σοκ». Περίπου, μία στις τρ
Keywords
Τυχαία Θέματα