Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

00:11 5/12/2011 - Πηγή: 24wro

Ερωτικός και περιπετειώδης ξεπροβάλει ο Δεκέμβριος, καθώς η συγκέντρωση... πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη ικανοποιεί την επιθυμία για νέες συγκινήσεις ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο συγκρατημένο ζώδιο του Αιγόκερω έως τις 20 Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία στη σχέση να αποκτήσει όρια και πλαίσια. Από την άλλη γύρω στις 5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι ιδανικό για ένα γήινο ερωτικό πάρε δώσε καρδιάς και κορμιού όπου τα ασυγκράτητα ερωτικά ένστικτα, αν και αλυσοδεμένα, θα έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης από τις 16 στο βουλιμικό ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με το Δία πυρώνει το ακατάβλητο πάθος και διεγείρει βαθιές και ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες. Η Νέα Σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου στις 2 μοίρες του Αιγόκερω τονίζει τη διάθεση να κυριαρχήσετε στο σύντροφο, προβάλλοντας τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας. Αξιοποιήστε την περίοδο των γιορτών για διακοπές στο εξωτερικό με το άλλο σας μισό ή για ταξίδια που θα σας αποκαλύψουν την άγνωστη πλευρά της ζωής και της σχέσης σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Δεκέμβριο, μήνας γιορτής και δώρων, θα έχετε αναπάντεχη εύνοια της τύχης σε θέματα έρωτα και σεξ. Αισθηματικές επιτυχίες και ερωτικές περιπέτειες θα σας προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα και να ικανοποιήσετε κάθε αδηφάγα ερωτική επιθυμία. Οι ευμενείς όψεις τις Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ουρανό υποδεικνύουν μια περίοδο που ο έρωτας θα εισέλθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σας και θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση άγνωστων ή ανεκπλήρωτων επιθυμιών. Βέβαια με τον Κρόνο στον 7ο καλείστε να σβήσετε τα παλιά και να χτίσετε μια αγάπη που θα αντέχει και σε χιόνια και βροχή. Επιπλέον σχέσεις με διαφορές ηλικίας θα σας αποδείξουν ότι ο έρωτας κάθε άλλο παρά από λογική δεν διέπεται ενώ οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24 Δεκεμβρίου είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μαθήματα έρωτα από κάποιο πρόσωπο έμπειρο ή ώριμο.
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Γλυκοί, όμορφοι και φιλήδονοι είστε πιστοί στη σχέση σας και συνδυάζετε την σταθερότητα με τον αισθησιασμό. Οι ηδονές της σάρκας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό έργο του Δεκεμβρίου καθώς η Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο από τις 16 και οι πλανήτες στον Τοξότη (που πέφτουν στον 8ο οίκο) θα χρωματίσουν με ερωτισμό και αχαλίνωτο πάθος την ατμόσφαιρα της σχέσης. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18 Δεκεμβρίου ίσως σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασίας και καθημερινότητας, προκειμένου να έχετε χρόνο αργότερα για ευτυχείς μετακινήσεις αναψυχής. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύει μια περίοδο που εντάσεις και ανησυχίες θα συντελέσουν θετικά στην ωρίμανση και την εξέλιξη της άποψης σας για τον έρωτα και την αγάπη.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Δεκέμβριο ανοίγεται μια νέα σελίδα στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα, που θα σας επιτρέψει να ζήσετε την τρυφερότητα και την καλοπέραση. Η είσοδος της Μαύρης Σελήνης στο δικό σας ζώδιο θα πραγματοποιήσει μια ερωτικά ευνοϊκή
Keywords
Τυχαία Θέματα