Έρχονται Android smartphones που θα κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ!

15:54 19/7/2012 - Πηγή: 24wro

Μέχρι πριν λίγο καιρό όταν ακούγαμε τη λέξη smartphone...
σκεφτόμασταν μια συσκευή που θα είναι πανάκριβη. Aυτό όμως άλλαξε με την έλευση του Android που έφερε φτηνά smartphones που ξεκινάνε από 100 ευρώ.

Από ότι φαίνεται όμως, τα 100 ευρώ πλέον θεωρούνται ένα σημαντικό ποσό για αγορά smartphones και έτσι κινέζικες εταιρίες ετοιμάζουν ακόμα φθηνότερα smartphones
με Android.

Πόσο φθηνότερα θα ρωτήσετε και θα σας απαντήσουμε φθηνότερα από 50 ευρώ ή για να είμαστε ακριβείς λιγότερο από 300 Yuan.

Όπως είναι λογικό, τα συγκεκριμένα smartphones δεν θα έχουν πανίσχυρους επεξεργαστές και HD οθόνες αλλα low end μονοπύρηνες CPU και οθόνες με ανάλυση QVGA.

Παρόλα αυτά όμως θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους αφού θα τρέχουν Android και θα έχουν WiFI, 3G και Bluetooth.

Τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αρχή αποκλειστικά για τη κινέζικη αγορά και αργότερα θα έρθουν και στην Ευρώπη.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε η τεχνολογία προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και το κόστος παραγωγής έχει πέσει σημαντικά, αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα δούμε ακόμα φθηνότερα smartphones που θα δώσουν πρόσβαση στη τεχνολογία σε τρίτες χώρες του κόσμου αλλά και πιο φτηνά high end μοντέλα που θα είναι πολύ πιο προσιτά στον αγοραστή.
tsekouratoi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα