ΠΑΙΔΙΑ STARS: Με βαρύ όνομα και… ποινικό μητρώο

15:44 19/7/2012 - Πηγή: 24wro

Η ζωή των stars του Hollywood μπορεί να δείχνει λαμπερή και μες στη χλιδή, όμως πολλές φορές...
όταν τα φώτα σβήνουν, πίσω από τις πόρτες των πολυτελέστατων σπιτιών τους υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Δεν είναι λίγα τα παιδιά των διασήμων που για διάφορους λόγους έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την αστυνομία. Και μπορεί εσείς να αναρωτιέστε τι τους λείπει και επιζητούν συνεχώς την προσοχή,
όμως η αλήθεια είναι ότι τα φώτα της δημοσιότητας προκαλούν μεγάλη πίεση.

Προβλήματα με το νόμο είχε πρόσφατα η κόρη του κακού παιδιού των Rolling Stones, του Keith Richards, Theodora. Η αστυνομία τη συνέλαβε γιατί ζωγράφιζε γκράφιτι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και για κατοχή μαριχουάνας και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Θα μου πείτε το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και θα έχετε ένα μικρό δίκιο. Μην ξεχνάτε ότι ο μπαμπάς της έχει συλληφθεί πέντε φορές για ναρκωτικά.

Και η κόρη όμως του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Rudolf Giulani αποδείχθηκε κακό κορίτσι. Η ασφάλεια γνωστού καταστήματος καλλυντικών, την έπιασε στα πράσα να κλέβει κραγιόν, μανό και σκιές, αξίας 100 δολαρίων. Φυσικά οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πέρασε και μια βόλτα από το δικαστήριο για να της επιβληθεί ποινή λίγων ημερών κοινωφελούς εργασίας.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει και η κόρη της αδικοχαμένης Whitney Houston και τουBobbi Brown. Η Bobbi Kristina αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό σοβαρό πρόβλημα με ναρκωτικά και αλκοόλ, ενώ κατά καιρούς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της που κάνει χρήση. Βέβαια μετά το θάνατο της μητέρας της, δεν έχει απασχολήσει με τα καμώματά της και δηλώνει αποφασισμένη να αφοσιωθεί στην υποκριτική και το τραγούδι.
Άτακτο κορίτσι ήταν και η Nicole Richie, πριν παντρευτεί και γίνει μαμά. Το 2003, η κόρη του Lionel Richie συνελήφθη για κατοχή ηρωίνης την ώρα που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Μάλιστα μετά από λίγα χρόνια βρέθηκε και πάλι πίσω από της φυλακής τα σίδερα γιατί οδηγούσε μεθυσμένη.
Η κόρη του Lawrence Fishburne έχει επίσης το δικό της βεβαρημένο παρελθόν. Η Montana Fishburne πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό και μάλιστα όπως έχει δηλώσει η ίδια θα συνεχίσει να το κάνει για να αποκτήσει δόξα!!!!
Με την αγωνία του γιου του Redmond ζούσε συνέχεια ο Ryan O’ Neil και η Farrah Fawcett. Ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ το 2008 συνελήφθη μαζί με το διάσημο πατέρα του για κατοχή ναρκωτικών.

Αυτή όμως που είναι πραγματικό… «κελεπούρι» είναι η κόρη του Billy Bob Thornton, Amanda Brumfield, με την οποία όμως ο ηθοποιός δεν είχε ποτέ καμία σχέση. Η Amanda που λέτε συνελήφθη το 2009 με τις κατηγορίες της δολοφονίας και της κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού μόλις ενός χρόνου που του έκανε baby sitting στη Φλόριντα.

Για το τέλος αφήσαμε τον γιο του Michael Douglas, Cameron, ο οποίος έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές για κατοχή ναρκωτικών. Την τελευταία φορά όμως καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για κατοχή ηρωίνης, κοκαΐνης και μεθα
Keywords
Τυχαία Θέματα