Επιχείρηση σωτηρία για τη Μπέρμιγχαμ

18:55 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
Να  ξεχάσουν την …ευτυχία  μετά την κατάκτηση ...του Λιγκ Καπ τον περασμένο μήνα  και να κάνουν ότι μπορούν για να βγάλουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ προτρέπει τους παίκτες της Μπέρμιγχαμ, ο Άλεξ ΜακΛις.

Η  Σίτι μετά την επικράτηση στον τελικό επί της Άρσεναλ δεν έχει γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης (μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία της τέσσερα ματς) και έτσι υποχώρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από την ουραγό Γουΐγκαν αλλά και ένα ματς λιγότερο από όλες τις άλλες ομάδες που μάχονται για
τη σωτηρία. Και ο Σκωτσέζος της τεχνικός που βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει, ζητάει συγκέντρωση και ένα τελευταίο καλό σπριντ από τους παίκτες του:
«Δεν πήγαν καλά τα πράγματα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Μετά από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι πρέπει να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να αντιδράσουμε. Να βρούμε περισσεύματα ενέργειας. Να καταλάβουμε ότι κρινόμαστε σε κάθε ματς πλέον» τόνισε ο πρώην προπονητής της Ρέιντζερς.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα