Ενας 18χρονος Άγγλος στη λίστα της Μπάγερν

14:20 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τον 18χρονο επιθετικό Ντέιλ Τζένινγκς που αγωνίζεται στην Τρανμίρ, δανεικός... από την Λίβερπουλ, έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail».
Οι Βαυαροί «ψάχνονται» ανά την Ευρώπη προκειμένου να βρουν  ταλέντα που θα μπορέσουν να την ενισχήσουν στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή τόσο του γερμανικού πρωταθλήματος όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή τους την… αναζήτηση ξεχώρισαν τον νεαρό στράικερ που αγωνίζεται στην League 1 με την φανέλα της Τρανμίρ.


Για τον παίκτη που ανήκει στη Λίβερπουλ ενδιαφέρον εξέφρασαν και οι Γουέστ Χαμ, Μπόλτον, Έβερτον και Γουέστ Μπρόμιτς ενώ η Μπάρνσλι που παίζει στην Τσάμπιονσιπ έκανε τον Γενάρη επίσημη πρόταση στους «κόκκινους» η οποία απορρίφθηκε χωρίς πολύ κουβέντα.

Ο Τζένινγκς έχει σκοράρει έξι φορές στις 25 φετινές του εμφανίσεις και δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου. Τώρα κατά πόσο θα ήταν χρήσιμος σε μια ομάδα με την ποιότητα της Μπάγερν αυτό μάλλον το γνωρίζουν καλύτερα οι υπεύθυνοι των μεταγραφών  της γερμανικής ομάδας που τον έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα