Ε.ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ: Αλλιώς μιλάω στην κρεβατοκάμαρα και αλλιώς στην τηλεόραση!

23:43 7/4/2012 - Πηγή: 24wro
Για τη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί...
τον πρώτο της έρωτα και τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ευγενία Μανωλίδου στο «Βράδυ» και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Για τη σκληρή κριτική που κατά καιρούς έχει δεχθεί, ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι πλέον. Ασχολήθηκα τον πρώτο χρόνο… Κόντευα να αρρωστήσω. Με έπιανε το στομάχι μου. Έλεγα “γατί αυτοί οι άνθρωποι, που δεν με γνωρίζουν, βγαίνουν και λένε αυτά τα πράγματα για μένα;”. Αλλά είδα ότι είναι
τόσο συνηθισμένο… Το κάνουν συνέχεια. Δεν έχει ίχνος έκπληξης αυτή η ιστορία. Ξέρεις εκ των προτέρων τι θα γραφτεί. Μη σου πω ότι τα έχουν ήδη γραμμένα και περιμένουν πότε να τα βγάλουν!».
«Πολλοί κάνουν το λάθος και νομίζουν πως ο χαρακτήρας που βγάζω σε μια εκπομπή που καλούμε να παρουσιάσω είναι και αυτός που έχω στην πραγματική μου ζωή. Εννοείται πως αλλιώς μιλάω στην κρεβατοκάμαρά μου και αλλιώς σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Ευγενία Μανωλίδου.
Για την αρχή της σχέσης της με τον Άδωνη Γεωργιάδη: «Δε μου άφησε πολλά περιθώρια. Ήταν πολύ διεκδικητικός! Μιλάγαμε πολύ… Ήμασταν αρκετό καιρό φίλοι. Βγαίναμε, μιλάγαμε… Όλα αυτά, αφού χώρισα και έφυγα από το σπίτι. Τον είχα γνωρίσει κάποια στιγμή όσο ήμουν παντρεμένη, μετά δεν ξαναβρεθήκαμε. Και, αφού έφυγα από το σπίτι, ξαναβρεθήκαμε και ξεκίνησε σιγά σιγά να με παίρνει τηλέφωνο, να ψιλοβγαίνουμε….».
Για τον πρώτο της έρωτα: «Ήταν γύρω στα 14 με 15. Εκείνος δεν ήταν από το σχολείο. Ήταν ένα - δυο χρόνια μεγαλύτερός μου. Ήμασταν μαζί περίπου ένα χρόνο. Μετά, είχα άλλη μια σχέση στα 16 μου που κράτησε άλλα τρία χρόνια και μετά παντρεύτηκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα