Ελβετία: Παράταση αγωνίας για τη σωτηρία

12:00 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με δύο σπουδαία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής σήμερα για το πρωτάθλημα Ελβετίας...Συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις αυτές κρίνουν πολλά για την παραμονή.

ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ – ΞΑΜΑΞ

Μπελιντσόνα: Τελευταία ευκαιρία της ομάδας να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά οι «Ιταλοί» παραπαίουν. Στον τελευταίο αγώνα έχασαν εύκολα με 1-3 εντός από την Σεν Γκάλεν. Λίγες οι πιθανότητες να προλάβει ο μέσος Μιχούμπι (19/1). Νέος τραυματίας στη λίστα ο πορτιέρο Γκρίτι (30/0).

Ξαμάξ: Απογοητευμένη είναι η ομάδα
που παραδόθηκε άνευ όρων στην Τουν με σκορ 4-1 και με μια νέα ήττα θα βρεθεί στον πάτο της βαθμολογίας. Παραμένουν εκτός ο πορτιέρο Μπεντενίκ (17/0), ο μέσος Ομάρ (26/3) και ο αμυντικός Γκαϊγκέρ (18/1).


ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Σεν Γκάλεν: Ενθουσιασμός επικρατεί στη Σεν Γκάλεν μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Μπελιντσόνα, που της έδωσε την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σήμερα μπορεί να πετύχει νέα νίκη και να ξεφύγει και από την ένατη θέση. Εκτός μάχης παραμένει ο τερματοφύλακας Βαϊλάτι (26/0).

Λουκέρνη: Η κατρακύλα για τη Λουκέρνη συνεχίζεται και την τελευταία φορά ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σιόν με σκορ 3-2. Τυπικά κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Απόντες είναι ο αμυντικός Βέσκοβατς (25/0), ο αμυντικός Λουστενμπέργκερ (26/2) και ο επιθετικός Πάκαρ (26/3).



Στο… ψαχνό: Δύσκολα ματς για προβλέψεις, αλλά εμείς θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά και θα ποντάρουμε στην αγαπημένη μας Ελβετία. Πολύ άγχος διακατέχει την Μπελιντσόνα και την Ξαμάξ, γι’ αυτό θα προτείνουμε την ισοπαλία με απόδοση στο 3,40 από την 10bet. Στην άλλη αναμέτρηση η Σεν Γκάλεν έχει πάρει φόρα και θα πάρει τη νίκη στην έδρα της με απόδοση στο 2,09.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα