Ελληνική στρατιωτική εκπαίδευση στους αξιωματικούς του Κατάρ

23:56 9/11/2011 - Πηγή: 24wro
Την εκπαίδευση αξιωματικών και υπαξιωματικών των Eνόπλων Δυνάμεων του Κατάρ...
συζητά να αναλάβει η Ελλάδα! Το θέμα εξετάζει αντιπροσωπεία επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων του Κατάρ που επισκέπτεται την Αθήνα από χθες  στο πλαίσιο της Στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Στο πλαίσιο των επαφών με το ΓΕΕΘΑ,  η αντιπροσωπεία του Κατάρ θα επισκεφτεί και το Κέντρο Εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)
στο Μεγάλο Πεύκο, τη Σχολή Ναυτιλίας και τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στο Σκαραμαγκά, τη Σχολή Ικάρων, την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), καθώς και τις εγκαταστάσεις του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών Μάχης στην 31 Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης (ΜΕΕΔ) στην Ελευσίνα.Υπενθυμίζεται ότι αεροσκάφη του Κατάρ επιχειρούσαν για μήνες από την Σούδα κατά της Λιβύης – οι πιλότοι και οι τεχνικοί έμειναν κατενθουσιασμένοι από την υποστήριξη και τη φιλοξενία των Ελλήνων.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, δέχτηκε σήμερα  τον Πρέσβη του Κατάρ, Η.Ε Mr Hamad Abdulla Al-Misnad και τον επικεφαλή της αντιπροσωπείας, S/Brig Ahmed Ibrahim Al-Malki και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα