Ρ. ΚΑΚΑ: Καλύτερος του Μέσι ο Ρονάλντο

23:46 9/11/2011 - Πηγή: 24wro

Η κόντρα ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι...
καλά κρατεί για το ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Οι απόψεις διίστανται και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος από τους δύο βγαίνει νικητής.
Ο Κακά, που έχει συμπαίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι για εκείνον καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι ο Πορτογάλος αστέρας, καθώς είναι ένας πιο πλήρης παίκτης, από ότι ο Αργεντινός.
«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ. Έχω αντιμετωπίσει
τον Ζιντάν, αλλά δεν υπήρξα ποτέ συμπαίκτης του. Ο Ρονάλντο είναι ιδιοφυής ποδοσφαιριστής. Κοντά στο επίπεδό του ήταν και ο Ροναλντίνιο. Ο Μέσι είναι μοναδικός, μαζί με τον Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά ο δεύτερος είναι πιο πλήρης. Σκοράρει με το αριστερό, με το δεξί, με το κεφάλι, με όλους τους τρόπους», είπε αρχικά.
Σε ότι αφορά τον εαυτό του πρόσθεσε: «Ήξερα πως θα επέστρεφα σε υψηλό επίπεδο. Πέρασα περιόδους που αμφέβαλα για τον εαυτό μου και είχα ενοχλήσεις. Δεν ήξερα ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα, είχα κλάψει πολλές φορές, αλλά ουδέποτε σκέφτηκα να αποσυρθώ. Με την πάροδο του χρόνου όλα ήταν καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Κακά της Μίλαν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, αυτό είναι το κίνητρό μου αυτή τη στιγμή».
Τέλος για το αν υπήρξε περίπτωση να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, κατέληξε: ««Μετά από ένα ματς με τη Βιγιαρεάλ ο Ζοσέ Μουρίνιο με ρώτησε τι ήθελα να κάνω. Μου είπε πως με αγαπά, αλλά αν ήθελα μπορούσα να φύγω, γιατί δεν θέλει δυσαρεστημένους παίκτες στην ομάδα. Του είπα πως δεν ήθελα να φύγω και ο πρόεδρος μού είπε στη συνέχεια πως δεν υπάρχει ανάγκη πώλησής μου».
onsports.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα