Ελλάδα-Πολωνία: Οι συνθέσεις των ομάδων

21:55 29/3/2011 - Πηγή: 24wro
Με αντίπαλο την Πολωνία και τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ...
να αποχαιρετά στο δεύτερο «σπίτι» του τη φανέλα της- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίνει φιλικό ΚΑΙ με… βαθμολογικά οφέλη στο «Καραϊσκάκη»!

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Α. Παπαδόπουλος, Καφές, Κονέ, Καραγκούνης, Σαμαράς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου

Στον πάγκο: Τζόρβας,
Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης

ΠΟΛΩΝΙΑ (Φράντσιζεκ Σμούντα): Σαντομιέρσκι, Σάντλοκ, Γκλοβάσκι, Ζεβλάκοφ, Μπίστσεκ, Ντούντκα, Πέτσκο, Μπλαζικόφσκι, Μιερζεγιέφσκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο: Μαλκόφσκι, Βολάκιεβιτς, Ρερνίτσακ, Γκερέιρο, Παβλόφσκι, Μουράφσκι, Γιόντλοβιετς, Κούχαρτσικ, Γκροζίτσκι, Γκλικ, Βιλκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)
ΒΟΗΘΟΙ: Σάιμον Λονγκ, Στιούαρτ Μπαρτ (Αγγλία)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


  Κάτι παραπάνω από ένα… φιλικό είναι το αποψινό για την Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κι άλλον λόγο (εκτός του γοήτρου) για να πάρει τη νίκη, αφού αν το καταφέρει -και κάνει το ίδιο στο επόμενο επίσημο παιχνίδι με τη Μάλτα- θα τεθεί σίγουρα επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
  Ευκαιρία για τον Φερνάντο Σάντος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και για αρκετούς διεθνείς, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αποτελεί το σημερινό ματς. Ο Πορτογάλος διατηρεί το καθιερωμένο 4-3-3, αλλά προχωρά σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι στη Μάλτα.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Χαλκιάς και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Α. Παπαδόπουλος, Μόρας και Βύντρα. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καφές-Καραγκούνης-Κονέ και στην τριάδα της επίθεσης οι Σαμαράς (αριστερά), Φετφατζίδης (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή).
  Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αποχαιρετά σήμερα την εθνική Πολωνίας, συμπληρώνοντας 102 συμμετοχές (περισσότερες από κάθε άλλον) με τη φανέλα της.

Ο Ζεβλάκοφ θα τιμηθεί πριν τη σέντρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με το εθνόσημο στο γήπεδο που έζησε μεγάλες στιγμές κατά την παραμονή του στη χώρα μας.
  Το αήττητο σερί του για 8 παιχνίδια (5 επίσημα και 3 φιλικά) στον πάγκο της Εθνικής θέλει να διευρύνει ο Φερνάντο Σάντος. Από τότε που ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Πορτογάλος δεν έχει φύγει… με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο, μετρώντας συνολικά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες (9-3 τέρματα).
Keywords
Τυχαία Θέματα