Εκτος ελέγχου η κατάσταση σε ολόκληρο το δήμο Mετσόβου...

16:28 9/2/2012 - Πηγή: 24wro
Τα παντα ειναι αποκλεισμένα, και ο κόσμος ειναι τρομοκρατημένος... από την επιδείνωση που ακούει οτι πλησιάζει. Ο κόσμος ωρύεται ότι οι κεντρικοί δρόμοι στα χωριά τους είναι φρακαρισμενοι, και εντελώς αποκλεισμένοι.

Επικοινωνήσαμε με αντιδήμαρχο και μας τονισε οτι έχει... παρα πολυ χιονι και ζητα την κατανόηση των κατοίκων. Ο αντιδήμαρχος επίσης τόνιζε, οτι αλλος αντιδήμαρχος εχει να κοιμηθεί
4 μερες, δεν αμφιβάλουμε για τον αντιδήμαρχο που έχει να κοιμηθεί 4 μέρες, αλλα τα χωρια τρέμουν 4 μερες και μαλιστα δηλώνουν οτι αν δεν γίνουν πιο συντονισμένες προσπάθειες θα απευθυνθούν σε μεγάλα κανάλια των Αθηνών και εφημερίδες για αυτήν την ολιγωρία, όπου οι υπεύθυνοι του δήμου ειναι υποχρεούμενοι να την παρακάμψουν ..με καθε τροπο.. Ο κόσμος φοβάται πολύ στο σαββατοκύριακο που έρχεται αγριότερο, και είναι σε έξαλλη κατάσταση ..θα μας βρούνε πεθαμένους, μας ειπε ενας παππούς μέσω τηλεφώνου..

Εμεις ζητάμε να ριχτούν περισσότερα μηχανήματα στη μάχη για τον απεγκλωβισμό των χωριών, γιατι αν θρηνήσουμε θύματα, αυτό θα καταργαφει στο ενεργητικό των δρασεων ..

Η κατάσταση είναι τραγική, και στο κατο κατω της γραφης, σύμβουλοι αντιδήμαρχοι και δήμαρχοι ..ας βαλουν μια φορα το χερι στη τσεπη και ας δώσουν τα χρήματα που τους δίνει το κρατος του μνημονίου ..ώστε να ριχτούν περισσότερα μηχανήματα στη μάχη κατά του υπερσιβηρικών καιρικών συνθηκών, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κλοιό ολόκληρος ο Δήμος Μετσόβου ...
Keywords
Τυχαία Θέματα