Ξεπουλά τα τρόπαια του ο Τόμι Σμίθ

16:08 9/2/2012 - Πηγή: 24wro
Τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει όλα... τα μετάλλια που του απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του στη Λίβερπουλ πήρε ο παλιός αρχηγός των «ρεντς», Τόμι Σμιθ!
Ο σκληροτράχηλος αμυντικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στη Λίβερπουλ πραγματοποιώντας 638 συμμετοχές από το 1963 έως το 1978 και κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 2 Κύπελλα UEFA και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών, αποφάσισε να πουλήσει τα μετάλλιά του όπως επίσης και διάφορα αναμνηστικά. Τους λόγους τους εξήγησε ο ίδιος ο 66χρονος σήμερα Σμιθ...
«Είχα μια υπέροχη
καριέρα. Οι μνήμες που έχω όμως από αυτή είναι πιο σημαντικές για μένα από τα μετάλλια και τις εμφανίσεις. Μέρα με τη μέρα μεγαλώνω και τα χρήματα μου είναι πιο χρήσιμα από τα μετάλλια. Δεν είμαι άλλωστε από τους ανθρώπους που τα έχουν κρεμασμένα στο σπίτι και τα καμαρώνουν κάθε μέρα. Είχα να τα δω δύο χρόνια καθώς βρίσκονταν στην τράπεζα. Σκέφτηκα λοιπόν 'τι διάλολο κάθονται και κάνουν εκεί'. Αξίζουν πολλά χρήματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν κερδίζει κάτι με το να τα έχει στην τράπεζα. Ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου έχουμε κάποιο όφελος από αυτό. Θέλω λοιπόν να αφήσω κάτι πίσω μου. Κάποια οικονομική βοήθεια στην οικογένειά μου».
Για την ιστορία, υπολογίζεται ότι τα αναμνηστικά και τα μετάλλια του Σμιθ θα πιάσουν περίπου 120.000 λίρες...

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα