Έκοψαν μόνοι τη βασιλόπιτα στην ΑΕΚ!

18:16 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πλέον οριακή και οι... ποδοσφαιριστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Χωρίς την παρουσία μέλους της διοίκησης οι παίκτες της ομάδας έκοψαν μόνοι τους στα αποδυτήρια την βασιλόπιτα.
Μετά την ακύρωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έστειλαν άλλο ένα μήνυμα για να δείξουν την αντίδρασή τους για ότι συμβαίνει στην ομάδα. Οι παίκτες έκοψαν μόνοι τους την βασιλόπιτα
χωρίς την παρουσία κανενός μέλους της διοίκησης (ούτε ο Βασίλης Δημητριάδης έδωσε το παρών ο οποίος πάντως απουσίαζε στο γραφείο του για επαγγελματικούς λόγους).

Το φλουρί έπεσε τελικά στον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Καμπόλη με παίκτες και προπονητές να βάζουν όλοι απο 10 ευρώ για το δώρο. Αυτή ήταν άλλη μία κίνηση από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά την ανακοίνωση για τις πληρωμές κάτι που αποδεικνύει οτι είναι ενωμένοι και δεν πρόκειται να διασπαστούν. Κι επειδή είναι μόνοι τους γι αυτό κι έκαναν την συμβολική κινηση να κόψουν αποκλειστικά μόνοι τους την πίτα.

Πάντως, αν η κατάσταση δεν αλλάξει άμεσα στην ΑΕΚ τότε οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για δυναμικότερες αντιδράσεις.

Τέλος, νωρίτερα μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ανέστη Αργυρίου αφού στα αποδυτήρια υπήρχε τούρτα για τα γενέθλιά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα