ΜΑΘΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ LOWER - PROFICIENCY ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011.
Η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα....
βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει Αγγλικά ταχύτερα
και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί κανείς να μάθει μία ξένη γλώσσα ευκολότερα και ταχύτερα όταν έχει ολοκληρώσει την εκμάθηση της μητρικής του γλώσσας.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 15-17 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower) ενώ ένας ψευδο-αρχάριος σε περίπου 11 μήνες (πρόγραμμα Step2-Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 9-11 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower).
Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Τα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Όλα τα προγράμματα που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρ
Keywords
Αναζητήσεις
ιωαννινα αγγλικα ταχυρυθμα ενηλικες, δικαστικες αποφασης απο το ευρωδιασταση
Τυχαία Θέματα