Έκαναν… σαφάρι για μπαταρίες αυτοκινήτων!

17:57 4/8/2012 - Πηγή: 24wro

Την ώρα της συναλλαγής με τον κλεπταποδόχο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Μελιγαλά Μεσσηνίας...
τους δράστες κλοπών με λεία μπαταρίες φορτηγών και μηχανημάτων! Δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο τσιγγάνο στον οποίο τις παρέδωσαν, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Όμως, ο 38χρονος Έλληνας και ο 31χρονος Πακιστανός συνεργός του συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Οι δύο δράστες είχαν κλέψει αρχικά μια μπαταρία αξίας 600 ευρώ από ένα φορτηγό δημοσίας χρήσης στη Θουρία και στη συνέχεια πήγαν σε μια επιχείρηση έτοιμου σκυροδέματος στην περιοχή του
Κατσαρού Μεσσηνίας, από την οποία έκλεψαν τη μπαταρία ενός χωματουργικού μηχανήματος, τη φόρτωσαν σε ένα φορτηγό της επιχείρησης και πήγαν με αυτό στο ραντεβού με τον κλεπταποδόχο.

Τη στιγμή που φόρτωναν στο φορτηγό τους σίδερα συνολικού βάρους 1.200 κιλών τα οποία είχαν κλέψει από τη μάντρα εμπορίας σκραπ ενός 69χρονου στο Βόλο, οι «κυνηγοί» μετάλλων έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το φορτίο μαζί με το φορτηγό. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκαν τα στοιχεία τους. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 20 και 42 χρόνων και έναν ανήλικο 16 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βόλου.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα