Ζήτησε τη διαγραφή Σαμαρά

17:32 4/8/2012 - Πηγή: 24wro

Εξηγήσεις για τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής του φαίνεται πως ζητά ο πρώην υπουργός, κ. Νικολόπουλος...
ο οποίος την Παρασκευή με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος εξαιτίας ενός tweet.

Με επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος
ζητά την αναβολή της σύγκλισης του πειθαρχικού οργάνου, το οποίο θα αποφασίσει την οριστική του διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου όπως λέει να συνεδριάσει η πολιτική επιτροπή για την εκλογή του Γενικού γραμματέα του κόμματος, θέση την οποία διεκδικεί και ο ίδιος.

Μάλιστα, φέρεται να ζητά απαντήσεις και για τους πραγματικούς λόγους της διαγραφής του, καθώς όπως ανέφερε και στην χθεσινή του ανακοίνωση τον τελευταίο καιρό έγινε δυσάρεστος σε κάποιους και δέχθηκε έναν πόλεμο λάσπης, ο οποίος υποκινείται όπως ο ίδιος υποστηρίζει σε διάφορους κύκλους.

Σε συνέντευξή του στον realfm δήλωσε ότι οι λόγοι της διαγραφής του ήταν καθαρά πολιτικοί διότι παρέμεινε πιστός σε αυτά που υποστήριξε προεκλογικά. Δηλαδή είπε όχι στη μείωση μισθών και ναι στην επαναδιαπραγμάτευση ενώ κάποιοι ήταν αντίθετοι στην υποψηφιότητά του για την θέση του γραμματέα του κόμματος.

Μάλιστα στην επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά του απαντά πως αν ο ίδιος διαγραφεί για την επιμονή του στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, τότε θα πρέπει να διαγραφεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που την ζήτησαν στις εκλογές.

Τονίζει δε ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα έχει νόημα μετά καθώς όπως διερωτάται: "Τότε θα δώσουμε πίσω τα λεφτά; Θα δώσουμε πίσω τους μισθούς, τις συντάξεις, τα εφάπαξ και τα επιδόματα;".

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι στο 2012 υπάρχει πολιτικός αρχηγός που απαγορεύει την διακίνηση ιδεών και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να γράφει ελεύθερα στα κοινωνικά δίκτυα.

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα