Είναι πολλά τα λεφτά, honey...

09:10 24/8/2011 - Πηγή: 24wro
Δημοσιεύτηκε η λίστα του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα ζευγάρια της σόουμπιζ…

Ο γνωστός -στην Αμερική- κλινικός ψυχολόγος Τζιμ Χουράν είχε πει κάποτε ότι «οι ισχυροί άνθρωποι τείνουν να κλίνουν προς άλλους ισχυρούς ανθρώπους». Όταν μάλιστα πρόκειται για διάσημα και λαμπερά ζευγάρια της σοουμπιζ τότε η εξίσωση ισούνται με πολλά εκατομμύρια.
Για του λόγου το αληθές το αμερικάνικο περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα με τα πιο κερδοφόρα ζευγάρια (για το διάστημα Μάιος 2010 έως Μάιος 2011) σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας Celebrity 100 List.
Την κορυφή της λίστας κατέκτησαν το διάσημο τοπ μοντέλο Ζιζέλ και ο σούπερ σταρ του αμερικάνικου φουτμπολ Τομ Μπρέιντι με συνολικά έσοδα $76 εκατομμύρια. Με τις δραστηριότητές της στο χώρο της μόδας, αλλά και τα επιχειρηματικά της πρότζεκτ -που την έχουν βάλει στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου δισεκατομμυριούχου μοντέλου στον κόσμο- η Βραζιλιάνα καλλονή κέρδισε $45 εκατομμύρια, ενώ η επέκταση του συμβόλαιου του Τομ Μπρέιντι με την ομάδα New England Patriots, του απέφερε $31 εκατομμύρια, φέρνοντας το οικογενειακό τους εισόδημα στην πρώτη θέση.

Στην δεύτερη θέση της λίστας φιγουράρει το πιο ισχυρό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας. Η ντίβα της R&B κέρδισε, κυρίως από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο χώρο της μόδας αλλά και τα συμβόλαιά της με την L’Oreal, την DirecTV, την General Mills κ.α, το ποσό των $35 εκατομμυρίων. Όσο για τον Τζέι Ζ, τα έσοδά του που προέρχονται από το 10ετές συμβόλαιο των $150 εκατομμυρίων με την εταιρεία διοργάνωση μουσικών event, Live Nation, αλλά και τα ποσοστά του ως μέτοχος της ομάδας New Jersey Nets, ξεπέρασαν κατά $2 εκατομμύρια αυτά της συζύγου του.
Το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ με το παρατσούκλι «Μπραντζελίνα» κατατάσσεται στην τρίτη θέση με έσοδα $50 εκατομμυρίων. Οι ταινίες «Salt» και «The Tourist» απέφεραν στην Αντζελίνα Τζολί $30 εκατομμύρια, ενώ ο Μπραντ Πιτ συμπλήρωσε με $20 εκατομμύρια το οικογενειακό εισόδημα.
Μπορεί οι Spice Girls να είναι πια παρελθόν και η απόδοση του 36χρονου ποδοσφαιριστή να μην είναι στα ύψη πλέον, ωστόσο το ζευγάρι εξακολουθεί να κερδίζει πολλά χρήματα. Χάρη στα συμβόλαια του τελευταίου με την Adidas και πρόσφατα με την Samsung, της οποίας θα είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, αύξησε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς κατά $40 εκατομμύρια, ενώ η σύζυγός του έφερε στην οικογένεια -εκτός από την πολυπόθητη κόρη- και $5 εκατομμύρια.
Σε αυτή τη λίστα -συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση- έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ένα νεαρό ζευγάρι που συγκέντρωσε $40 εκατομμύρια. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνιστές των επιτυχημένων ταινιών «Twilight» οι οποίοι κέρδισαν από $20 εκατομμύρια ο καθένας.
Keywords
Τυχαία Θέματα