Έγκλημα θρίλερ με 4 νεκρούς σε λίμνη της Γαλλίας - Βρέθηκε 8χρονο κοριτσάκι ανάμεσα στα πτώματα

11:33 6/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα μυστηριώδες έγκλημα με θύματα τρία μέλη μίας οικογένειας Βρετανών τουριστών και ένα ακόμη άτομο...
που δεν έχει αναγνωριστεί σημειώθηκε κοντά σε λίμνη στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας.

Οι τρεις Βρετανοί τουρίστες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους. Κάτω από τις σορούς τους βρέθηκε ζωντανό ένα οκτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το τέταρτο θύμα, ένας ποδηλάτης.

Το
τετράχρονο κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό και σε κατάσταση σοκ οκτώ ώρες μετά το θάνατο των γονιών του. Η αστυνομία εξήγησε ότι η καθυστέρηση στον εντοπισμό του παιδιού οφείλεται στο γεγονός ότι η τετράχρονη παρέμενε ακίνητη και κρυμμένη στα πόδια της μητέρας της και κάτω από τις σορούς.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 15 κάλυκες από αυτόματο όπλο.

Τα θύματα εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής της κοινότητας Σεβαλίν, ένας διερχόμενος ποδηλάτης. Ο πατέρας ήταν ο οδηγός και οι δύο γυναίκες, η μητέρα και η γιαγιά, βρίσκονταν στις πίσω θέσεις. Ένας ποδηλάτης, επίσης, ήταν νεκρός μπροστά από το αυτοκίνητο και το οκτάχρονο κοριτσάκι στο μπροστινό αριστερό μέρος.

Η ταυτότητα της οικογένειας των Βρετανών παραθεριστών σε κάμπινγκ του Σεντ-Ζοριόζ, στις όχθες της λίμνης Ανεσί, έχει εξακριβωθεί. Ωστόσο η Δικαιοσύνη παραμένει επιφυλακτική αναμένοντας την επίσημη ταυτοποίηση των στοιχείων.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και «χτενίζει» το δάσος για τον εντοπισμό των δραστών.

blog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα