Έδωσε 52 εκατ. λίρες για την άνεση των σκύλων της...

17:46 7/9/2011 - Πηγή: 24wro
Αρχικά είχε αναφέρει ότι ήθελε να κάνει πιο άνετη... τη διαμονή της στην Αμερική όταν ταξιδεύει από τη Μεγάλη Βρετανία.

Τώρα η όμορφη και πλούσια κληρονόμος που την έχουν αποκαλέσει ως την «πιο κακομαθημένη κοπέλα της Βρετανίας» καθώς ο πατέρας της την παραχαϊδεύει, ομολόγησε ότι αγόρασε την έπαυλη των 14 δωματίων προκειμένου οι πέντε σκύλοι της να έχουν την άνεσή τους!
Έτσι, αποφάσισε να δαπανήσει 52 εκατομμύρια λίρες για την αγορά του συγκεκριμένου σπιτιού που ανήκε στην οικογένεια του αείμνηστου παραγωγού του Hollywood
Αaron Spelling... Η 22χρονη σοσιαλιτέ που παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία φαντασμαγορική τελετή στην Ιταλία, ανέφερε στην Daily Mail, ότι πέρα από το αξίας 56 εκατ. λίρες σπίτι της στο Τσέλσι του Λονδίνου, είχε ανάγκη κι από ένα ανάλογου μεγέθους σπίτι στο Λος Άντζελες. Όχι όμως για την προσωπική της άνεση αλλά για τα πέντε σκυλιά σαλονιού που έχει, με εξαίρεση ένα ροντβάιλερ και ένα μπουλντόγκ.
Χτισμένο σε ύφος γαλλικού κάστρου, βρίσκεται στην πολυτελή περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες. Έχει μεγάλη έκταση γύρω από την έπαυλη, πισίνα και διπλή σκάλα στο εσωτερικό, εμπνευσμένη από την έπαυλη στο «Όσα παίρνει ο άνεμος». Σε συνέντευξή της η μικρότερη κόρη του ιδιοκτήτη της Formula 1 Bernie Ecclestone, ανέφερε ότι έπεισε τον πατέρα της να της το αγοράσει γιατί της φάνηκε «σπιτικό και... βιώσιμο!»: «Δεν ήθελα ένα μοντέρνο σπίτι και εν τέλει ήταν μία καλή επένδυση», ανέφερε η 22χρονη κληρονόμος., ενώ πρόσθεσε ότι έπρεπε να σκεφθεί και τα πέντε σκυλάκια της, καθώς «είναι σημαντικό γι’ αυτά να έχουν τον χώρο τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα