Δώνης: Θέλουμε δύο επιθετικούς ακόμα

22:25 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Για την προετοιμασία του Ατρομήτου, τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ...του Περιστερίου αλλά και για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για νεαρούς παίκτες των «κυανόλευκων» μίλησε ο Γιώργος Δώνης στο Sportaction. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θέλει ακόμα δύο προσθήκες επιθετικών στην ομάδα του, ενός πλάγιου και ενός κεντρικού και το ρόστερ θα είναι έτοιμο.
Επίσης ο προπονητής των Περιστεριωτών ξεκαθάρισε ότι είναι μία νέα ομάδα, με αρκετούς καινούριους ποδοσφαιριστές και στόχοι για την νέα
χρονιά θα είναι να «χτίσουν» μία καλή ομάδα και να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους. Τέλος σε ότι αναφορά το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Καντούση, αλλά και αρκετών Ιταλικών ομάδων για τον Καραγκούνηεξελίσσει. τόνισε πως το να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές είναι αυτό που αγαπάει πολύ και θέλει όσο είναι στην ομάδα του να τους Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο Sportaction:Για την προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου: «Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε νωρίτερα την προετοιμασία για να «δέσουμε» σαν σύνολο. Δουλεύουμε καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Ατρομήτου: «Θέλουμε ακόμα δύο παίκτες στην επιθετική γραμμή. Θέλουμε έναν ακραίο επιθετικό και έναν κεντρικό. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι όνομα γνωστό, αλλά να ταιριάζει στην φιλοσοφία που θέλουμε να ακολουθήσουμε», τόνισε ο Δώνης ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα ονόματα που ακούγονται ότι είναι στο στόχαστρο των Περισταεριωτών.Για τους νέους παίκτες της ομάδας οι οποίοι απασχολούν αρκετές ομάδες του εξωτερικού: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Να δουλεύω με τους νέους παίκτες και να τους εξελίσσω. Όσο είναι στην ομάδα μας θα κάνω τα πάντα για να γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές».Για τους στόχους του Ατρομήτου για την νέα σεζόν: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Έχουμε μία νέα ομάδα, με πολλούς καινούριους παίκτες και πρώτος μας στόχος είναι να «χτίσουμε» ένα δυνατό σύνολο και να μείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούμε».

sportaction.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα