Δικαστικοί κλητήρες σε σπίτια κτηνοτρόφων για το άτοκο δάνειο!

15:33 6/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σάλος επικρατεί στις τάξεις των κτηνοτρόφων αφού δικαστικοί κλητήρες έφθασαν στα χωριά τους από προχθές αξιώνοντας τα χρήματα που αφορούν το ...
άτοκο δάνειο που είχαν λάβει το 2006!
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες κτηνοτρόφοι στο νομό Λάρισας δέχθηκαν τηλεφωνήματα από την Αγροτική Τράπεζα στα οποία τους ενημέρωναν πως αν δεν τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα που έχουν, η οφειλή
από την Μεγάλη Δευτέρα θα βεβαιωθεί στο δημόσιο ταμείο!
Μάλιστα από την περασμένη Τετάρτη δικαστικοί κλητήρες έκαναν την εμφάνισή τους σε χωριά του νομού. αξιώνοντας τα χρήματα τα οποία κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 500 έως 1000 ευρώ ανά κτηνοτρόφο.
Σε αρκετά υψηλούς τόνους η απάντηση του προέδρου της κτηνοτροφικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας Μιχάλη Τζιότζιου ο οποίος χαρακτήρισε την όλη κατάσταση «ξευτίλα» συμπληρώνοντας πως «το κράτος οφείλει κατά μέσο όρο 5000 έως 10000 ευρώ στον κάθε κτηνοτρόφο από επιδοτήσεις».
Ο κ. Τζιότζιος ζητά την άμεση παρέμβαση του Λαρισαίου υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη ώστε τα χρήματα που οφείλονται από το άτοκο δάνειο να συμψηφιστούν με αυτά των επιδοτήσεων.
Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιεί πως οι κτηνοτρόφοι «ή θα πάρουν τα όπλα ή θα αυτοκτονήσουν»

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα