Δείτε τί έκανε η Πάρις Χίλτον στο Παρίσι....

19:25 1/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τι να κάνει και η καημένη η 30χρονη κοσμική κληρονόμος;  …Τόσο πολύ που ταξιδεύει στον κόσμο, τα μπέρδεψε τα "πετσετάκια" και τον τρέλανε τον ταξιτζή στην γαλλική πρωτεύουσα.

Άμαθη, φαίνεται, να χειρίζεται μόνη το... ρευστό, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) ξάφνιασε τον γάλλο ταξιτζή που τη μετέφερε στην μπουτίκ της Chanel όταν του έδωσε για πουρμπουάρ ένα 100δόλαρο!Τι κι αν βρισκόταν στο Παρίσι, η Πάρις συνέχισε να έχει το αμερικανικό συνάλλαγμα στην τσέπη της. Για ευρώ, ούτε λόγος. Όχι ότι
του κακόπεσε, δηλαδή του αυτοκινητιστή, απλά... κουβέντα να γίνεται.Η Πάρις Χίλτον βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να ηχογραφήσει το νέο σινγκλ της και συνδύασε με αυτό και αρκετές ακόμη επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, όταν τελείωσε μια απαιτητική φωτογράφηση, έτρεξε να κάνει και τη γύρα της στα μαγαζιά. Αλίμονο!Μετά την επίσκεψή της στο ναό της μόδας, ο φακός τη συνέλαβε στο διάσημο κατάστημα Colette, όπου αγόρασε μια φωτογραφική κάμερα και αμέσως μετά στους δρόμους του Παρισιού να απολαμβάνει ένα παγωτό χωνάκι κοιτάζοντας τις βιτρίνες. 
Keywords
Τυχαία Θέματα