ΔΕΙΤΕ: Ποιος περνάει καλύτερα: ο single ή ο σχεσάκιας;

19:34 15/10/2012 - Πηγή: 24wro
Sex and the city το κάναμε...
To Cosmo.gr ζήτησε από μία φανατική της single ζωής και από μία γυναίκα που πίνει νερό στο όνομα της σχέσης να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μας πουν ποιες από τις δύο περνά καλύτερα.

Τι ωραία που είναι η ζωή όταν είσαι single

Ήταν μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα
του 2009. "Βγήκες ε; Από μένα είσαι πλέον ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις", έγραφε το μήνυμα στο κινητό μου. Το είχε στείλει ο τότε φίλος μου. Πάγωσα λίγο αλλά ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου. "Εντάξει λοιπόν να είσαι καλά", απαντώ νιώθοντας παράλληλα ανακούφιση. Από εκείνο το βράδυ σε μια μπυραρία στα Πατήσια μέχρι σήμερα είμαι single. Και δεν το μετανιώνω. Αρχικά φοβήθηκα λίγο, μετά συνήθισα και στη συνέχεια μου άρεσε. Και μου αρέσει. Πολύ.

Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, έχεις φίλους και ξέρεις πώς να περνάς καλά η single ζωή είναι γλυκιά σαν τη μεγαλύτερη αμαρτία. Ας ξεκινήσουμε από το πρωί. Μπορεί να ξυπνήσεις με νεύρα, να μην έχεις όρεξη να μιλήσεις σε άνθρωπο, να έχεις πεσμένη διάθεση. Όταν είσαι single δεν είσαι αναγκασμένος να στείλεις το πρωί μήνυμα για καλημέρα πόσο μάλλον να μιλήσεις και στο τηλέφωνο. Και να αρχίσει τις ερωτήσεις ο άλλος του τύπου τι έχεις; Ποιος φταίει; Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα. Αποτέλεσμα; Τα νεύρα σου εικοσαπλασιάζονται και στα έχει προκαλέσει ΑΥΤΟΣ. Όταν είσαι single δεν είσαι αναγκασμένος να στείλεις το πρωί μήνυμα για καλημέρα πόσο μάλλον να μιλήσεις και στο τηλέφωνο. Και να αρχίσει τις ερωτήσεις ο άλλος του τύπου τι έχεις;

Πας στη δουλειά. Όταν είσαι single δεν αρχίζουν χωρίς λόγο τηλέφωνα του τύπου θύμωσες; Ήμουν απότομος; Ποιος είναι αυτός που ακούγεται; Και παράλληλα να έχεις να γράψεις ένα θέμα 3.000 λέξεων και να ακούς την τηλεφωνική γκρίνια του άλλου. #ase_mas_kouklitse_mou που θα έγραφα και στο Twitter. Και όχι δε θα τσακωθείς τηλεφωνικώς στη δουλειά, φωνάζοντας υστερικά στο τηλέφωνο επειδή έπιασαν τον άλλον οι ανασφάλειές του και δε θα γίνεις ρεντίκολο.

Είναι απόγευμα. Οι φίλες σου σε καλούν ξαφνικά για καφέ. Αν είσαι single θα πεις αμέσως ναι εκτός αν έχεις κανονίσει κάτι άλλο. Δε θα πάρεις τον άλλον να του πεις ότι θα βγεις, που θα βγεις, με ποιες θα βγεις και αν θα είναι άντρες στην παρέα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου και να βάλεις κολόνια.

Βγαίνεις. Δε θα αρχίσει να χτυπά το τηλέφωνο από μηνύματα του τύπου γιατί δεν μου είπες να έρθω, θα ήθελα να ήμουν εκεί, σίγουρα σε κοιτάνε οι άλλοι. Και αν δεν απαντήσεις να σε παίρνει τηλέφωνο και να σε ρωτά γιατί δεν απαντάς. Όταν είσαι single θα κοιτάξεις τους ωραίους του μαγαζιού, θα παίξεις με κανέναν, θα συζητήσεις με τις φίλες σου για τον μελαχρινό που γνώρισες προχτές σε ένα πάρτι και έχετε κανονίσει να βγείτε για ποτό. Δε θα πάρεις τον άλλον τηλέφωνο να του πεις ότι θα βγεις, που θα βγεις, με ποιες θα βγεις και αν θα είναι άντρες στην παρέα

Βράδιασε. Οι φίλες σου προτείνουν να συνεχίσετε για ποτό σε εκείνο το μαγαζί στα νότια προάστια που όλοι
Keywords
Τυχαία Θέματα