ΔΕΙΤΕ: Η sexy εμφάνιση της Pippa Middleton στη Νέα Υόρκη

23:17 7/9/2012 - Πηγή: 24wro

Η αγάπη της Pippa για το τένις είναι γνωστή... Άλλωστε όλες οι αριστοκρατικές οικογένειες της Αγγλίας λατρεύουν το συγκεκριμένο σπορ.

Έτσι η αδερφή της Kate Middleton και κουνιάδα του πρίγκηπα William, Pippa Middletton ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει τo τουρνουά τένις, "U.S Open", ως καλεσμένη του Roger Federer.

Φορώντας ένα στενό, πολύχρωμο φόρεμα και μπεζ πλατφόρμες, η Pippa σταμάτησε κατά την είσοδό της στο γήπεδο για να ποζάρει στους φωτογράφους που την περίμεναν.

Η 28χρονη έκανε αρκετά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της, τη στιγμή που μπήκε στο στάδιο και έκατσε δίπλα στον Spencer Vegosen, απόφοιτο του Harvard και πρώην παίκτη του τένις.

Ο γοητευτικός Vegosen, που κατοικεί μόνιμα στη Νέα Υόρκη είναι γνωστός λάτρης του σπορ, καθώς ο ίδιος στην εφηβεία του είχε πολύ καλή θέση στη λίστα των junior παικτών της Αμερικής. Πλέον δουλεύει στο Χονγκ Κονγκ ως αναλυτής της Goldman Sachs.
Από τη στιγμή που η Pippa έφτασε στη Νεα Υόρκη έχει φωτογραφηθεί με αρκετούς άντρες συνοδούς, αλλά τα δημοσιεύματα προς το παρόν την θέλουν ελεύθερη και ωραία.

Η επίσκεψη της βρετανής περιζήτητης νύφης στην Αμερική έχει και επαγγελματικό χαρακτήρα, καθώς βρίσκεται σε συναντήσεις σχετικά με την έκδοση του βιβλίου της, "A Year of Festivities for Families and Friends".

Η Middleton μένει στο γνωστό ξενοδοχείο, Carlyle Hotel στο Upper East Side του Μανχάταν και οι σουίτες του κοστίζουν μέχρι και 12.000 ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α.!

πηγή: fthis.gr

Σχετικές φωτογραφίες:

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα