ΔΕΙΤΕ: Διάσημοι που πέρασαν την πόρτα του... ψυχιατρείου!

18:01 5/5/2013 - Πηγή: 24wro
Οι stars του Hollywood και γενικά οι διάσημοι άνθρωποι, μπορεί να φαίνονται άτρωτοι...

μεγάλοι και να προκαλούν θαυμασμό και δέος, όμως είναι και αυτοί άνθρωποι, με ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα δεν κατάφεραν να διαχειριστούν τις αναποδιές που τους έτυχαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν ψυχολογικά και να αναζητήσουν βοήθεια από ειδικούς.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Catherine Zeta Jones
που πριν λίγες μέρες εισήχθη για δεύτερη φορά σε ψυχιατρική κλινική, αφού όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί, πάσχει από διπολική διαταραχή.

Για τον Curt Cobain η εξέλιξη ήταν τραγική. Ο τραγουδιστής των Nirvana έπασχε από κατάθλιψη, παρά την τεράστια επιτυχία που γνώριζε στα '90s η μπάντα του. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να την αντιμετωπίσει και στα 27 του χρόνια έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα.

Από διπολική διαταραχή πάσχει και η Sinead O' Connor. Ποιος δε θυμάται τα δάκρυά της στο video clip του τραγουδιού "Nothing compares to you", ή την οργισμένη της αντίδραση, όταν στο Saturday Night Live έσκισε μια φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη του Παύλου ΙΙ . Το 2007 είχε παραδεχθεί ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για τη διπολική διαταραχή, όμως πέρσι είχε υποτροπή με αποτέλεσμα να απειλεί να αυτοκτονήσει, να παντρεύεται και να χωρίζει σε χρόνο ρεκόρ και να βγαίνει στους δρόμους ουρλιάζοντας σαν δαιμονισμένη.

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Elton John, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπασχε από διατροφικές διαταραχές. Ο τραγουδιστής έδωσε σκληρή μάχη με τη βουλιμία και τον αλκοολισμό του και όπως παραδέχθηκε όταν ζήτησε βοήθεια ήταν το πιο καλό πράγμα που έκανε.

Ο Ολυμπιονίκης Michael Phelps πάσχει από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής. Ο Phelps διαγνώστηκε όταν ήταν εννέα χρονών, ενώ όπως παραδέχεται η μητέρα του, η κολύμβηση τον βοήθησε πολύ για να το αντιμετωπίσει.

Η Brooke Shields από την άλλη έχει παραδεχθεί ότι ταλαιπωρήθηκε από επιλόχια κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της το 2003. Εκείνη την περίοδο η ηθοποιός έκανε ακόμα και σκέψεις να αυτοκτονήσει, όμως ζήτησε βοήθεια και μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Τέλος, από διπολική διαταραχή πάσχει και ο Mel Gibson. Είναι γνωστά τα ξεσπάσματά του ακόμα και στην τηλεόραση που του στοίχισαν την οικογένειά του και ως ένα βαθμό έκαναν ζημιά και στην επαγγελματική του καριέρα.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα