ΔΕΙΤΕ: Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

17:41 15/8/2012 - Πηγή: 24wro
Σήμερα είναι γνωστή και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά και μία πολύ γοητευτική γυναίκα...
Μοναχοπαίδι δύο ηθοποιών και καλλιτεχνική φύση από μικρή. Μεγάλωσε στα παρασκήνια, ενώ, όπως έχει δηλώσει, έχει κάνει πολλές περιοδείες και έχει πουλήσει... προγράμματα ως παιδί σε παραστάσεις στις οποίες συμμετείχαν οι γονείς της.

Πρόκειται για την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία είχε μοιραστεί παιδικές της φωτογραφίες με τους τηλεθεατές όταν, παλιότερα, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά». Κόρη του Ντίνου Καρύδη και της Τζούλιας Αργυροπούλου, η Σμαράγδα γεννήθηκε στην Αθήνα
στις 9 Αυγούστου και από την αρχή της ζωής ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία της. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας στα παρασκήνια κάποιου θεάτρου;

Ωστόσο, κατάφερε γρήγορα να ξεφύγει από τη σκιά των διάσημων γονιών της και να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Πλέον, θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας δοκιμαστεί τόσο σε δραματικούς, όσο και σε κωμικούς ρόλους. Ταυτόχρονα, είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα γοητευτική, η οποία ωστόσο αποφεύγει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

Ο γάμος και τα παιδιά δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της και όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά μου. Ίσως αυτό να οφείλεται και στους γονείς μου, που ποτέ δεν με πίεσαν να με δουν νυφούλα. Το μόνο που ήθελαν οι γονείς μου είναι να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, να αντέξω σε αυτό το χώρο και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν ο γάμος έλυνε τα προβλήματα όλων των ανθρώπων, εγώ θα έκανα πάνω από έναν. Αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα – ίσα ίσα, μπορεί να σου διαλύσει εντελώς το ερωτικό στοιχείο».

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα