VIDEO K. ΠANTOΣ: Ποιο διάσημο τραγουδιστή βοήθησε να γίνει πατέρας;

17:06 15/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ο γυναικολόγος και διευθυντής της κλινικής...Γέννεσις στο Χαλάνδρι κ. Κωνσταντίνος Πάντος, έχει βοηθήσει χιλιάδες ζευγάρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί! Αυτή τη φορά...
ένας διάσημος τραγουδιστής τον ευχαρίστησε δημόσια για τη στήριξη που του παρείχε...

Η εφημερίδα "weekendexpress" συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή Νεκτάριο Σφυράκη και εκείνος τα είπε όλα! Ειλικρινής με ανοιχτό μυαλό και πολύ ροκ μίλησε για όλα εκείνα που τον έχουν ενοχλήσει και όχι μόνο! Για το ομορφότερο γεγονός της ζωής του που σε λίγους μήνες θα τον κάνει
τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου, αφού δηλώνει πως θα είναι ο πιο χαζομπαμπάς που υπάρχει.

Πώς νιώθεις που θα γίνεις σε λίγους μήνες μπαμπάς;
«Το συναίσθημα δεν περιγράφετε. Είναι γιος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από μια μεγάλη αγωνία που περάσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να χαρούμε, είναι ότι πιο ωραιότερο άλλο υπάρχει. Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις την οικογένειά σου και εμείς με τη γυναίκα μου το θέλαμε πολύ!

Περάσατε αρκετές δυσκολίες για την πραγματοποίηση του ονείρου σας;
Ναι περάσαμε πολλά μέχρι να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας και σ'αυτό οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας τον κ. Πάντο, έναν εξαιρετικό γυναικολόγο, ο οποίος ήταν και είναι δίπλα μας πάντα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό με τρομερές επιτυχίες στην εξωσωματική γονιμοποίηση, και φυσικά έχει κάνει πολλές γυναίκες και γενικότερα ζευγάρια ευτυχισμένα.

Λίγα λόγια για τον γιατρό:
Ξεκίνησε τις ιατρικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Monash και τις ολοκλήρωσε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο διάστημα 1987 - 1989 ανέλαβε καθήκοντα επιμελητού και συντονιστού μονάδας ΙVF στο Royal Womens Hospital της Μελβούρνης.

Το 2004 ίδρυσε τη Μικτή Χειρουργική Κλινική με την επωνυμία "Γένεσις Αθηνών" η οποία διαθέτει Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. «Κέντρο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής». Χειρουργικό Τμήμα, Γυναικολογικό Τμήμα, Απεικονιστικά Εργαστήρια, Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροβιολογικού - Βιοχημικό Εργαστήριο.

Το Κέντρο Αναπαραγωγής της κλινικής "Γένεσις Αθηνών" με διευθυντή τον γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο, έχει πολλές διακρίσεις και πρωτιές στο χώρο τής εξωσωματικής γονιμοποίησης και έχει γίνει διεθνές γνωστό εξαιτίας του επιστημονικού έργου. Ορόσημο αποτέλεσε το 1997 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εφαρμογή της καλλιέργειας εμβρύων έως το στάδιο της βλαστοκύστης.
markos.tv
Keywords
Τυχαία Θέματα