Δανία: Αναμετρήσεις ...μικρομεσαίων

11:05 24/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με τρία ματς συνεχίζεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Δανία...



ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΧΟΡΣΕΝΣ

Νορτζέλαντ: Απέτυχε στην πρεμιέρα να δυσκολέψει την Οντένσε και γνώρισε δίκαια εκτός έδρας ήττα 2-0. Πέραν του μακροχρόνια λαβωμένου Τόμσεν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Χόρσενς: Τα πήγε άριστα στην πρεμιέρα η ομάδα του Τζον Μέλμπι καθώς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας 3-0 της νεοφώτιστης Κόγκε. Πέραν του μακροχρόνια λαβωμένου Άγκεσεν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Tips

* Στις αναμετρήσεις τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Νορτζέλαντ
έχει πέντε νίκες έναντι τριών της αντιπάλου της ενώ οι δύο ισοπαλίες (μία εκ των οποίων στην περυσινή τους κόντρα στην έδρα της Χόρσενς) ήταν αμφότερες 0-0.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ


Άαλμποργκ:Τα πήγε πολύ καλά στην πρεμιέρα καθώς απέασπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της φιλόδοξης Μπρόντμπι. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Πέντερσεν αλλά παραμένουν εκτός οι δύο τραυματίες της ομάδας.

Άαρχους: Θετικό ξεκίνημα στη σεζόν έκαναν οι φιλοξενούμενοι καθώς επικράτησαν 2-1 εντός έδρας της Λίγκμπι. Δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Πέτερ Σόρενσεν.

Tips

• Στις 10 αναμετρήσεις τους την τελευταία 5ετία η Άαλμποργκ έχει πέντε νίκες έναντι τριών της αντιπάλου της.


ΛΙΓΚΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Λίγκμπι: Με ήττα 2-1 εκτός έδρας κόνρα στην Άαρχους ξεκίνησε τη σεζόν η γηπεδούχος ομάδα. Δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Σόρενσεν και Μπίσχοφ.

Σοντερίσκε: Απέτυχε να δυσκολέψει την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη και γνώρισε δικαιολογημένα την ήττα 2-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα. Ο τεχνικός της Σόντεργκορντ θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.



Tips

• Στις οκτώ αναμετρήσεις τους από το 2000 η Λίγκμπι έχει έξι νίκες έναντνι μόλις μιάς της Σοντερίσκε που όμως επικράτησε στην τελευταία εξ αυτών πέρυσι.


Πρόταση:Νορτζέλαντ – Χόρσενς 1 (2,15)

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα