Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγαμε ένα βήμα μπροστά, παρά την ήττα

22:47 20/10/2012 - Πηγή: 24wro
Την τακτική την ήπιων τόνων διατήρησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά...
την απροσδόκητη ήττα του Πανιωνίου από την Κέρκυρα. Όπως δεν πέταγε την σκούφια του, μετά τις νίκες των κυανέρυθρων, έτσι και τώρα δεν έβαλε μαύρες πλερέζες.

Αντιθέτως δήλωσε ότι εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στους Φαίακες, πάνε την ομάδα ένα βήμα μπροστά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελευθερόπουλος:

«Βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ καλά στημένη ομάδα και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της, παρότι το προσπαθήσαμε με διάφορους
τρόπους. Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, η εμφάνισή μας είναι βήμα προς τα εμπρός. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας και μάλιστα κάνοντας επίθεση και όχι αλλάζοντας πάσες στον χώρο άμυνάς μας. Τα παιδιά έκαναν ό,τι είχαμε πει και δεν έχω παράπονο. Είναι βέβαια άσχημο να χάνεις όταν παίζεις καλά, ωστόσο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην είναι όλα δίκαια.

Σε κάποια ματς ίσως να μην δικαιούμασταν τη νίκη και να την πήραμε. Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο κόσμος περιμένει πλέον πολλά από εμάς. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη, εμείς θα πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά. Θέλω να πω ξανά ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημα στις νίκες είναι πολύ εύκολο. Στις ήττες όμως είναι πολύ δύσκολο και σήμερα μας το πρόσφερε απλόχερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα