Χτύπησαν ξανά οι απατεώνες στη Χαλκίδα!

15:42 24/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά τους μαϊμού εφοριακούς που άρπαξαν ...από ηλικιωμένο 8.000 ευρώ, όπως γράφει η "Ευβοϊκή Γνώμη" στο φύλλο που κυκλοφορεί, χτύπησαν και οι μαϊμού ασφαλίτες το πρωί της περασμένης Τετάρτης στη λαϊκή αγορά της Κανήθου.
Σύμφωνα με καταγγελία 78χρονης Χαλκιδέας στο...
egnomi.gr, τρεις άγνωστοι άντρες κατέβηκαν από αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και τη σταμάτησαν, καθώς πήγαινε στη λαϊκή. Ισχυρίστηκαν πως είναι άντρες της ασφάλειας και της ζήτησαν 300 ευρώ, για να της παραδώσουν έναν φάκελο που προοριζόταν για τον εγγονό της.
Οι άντρες ήταν ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και
φαίνεται πως είχαν καλά μελετημένη την απάτη. "Μου ζήτησαν τα χρήματα λέγοντας πως τα χρωστάει ο εγγονός μου. Πήραν μπροστά μου τηλέφωνο από το κινητό και μίλησαν τάχα μου με τον ίδιο. Είπαν μάλιστα το αληθινό του όνομα, που σημαίνει ότι δεν με πλησίασαν τυχαία" αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ωστόσο δεν...τσίμπησε.
"Φυσικά δεν τους έδωσα τίποτα, γιατί αμέσως κατάλαβα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Τους απέφυγα διακριτικά λέγοντάς τους ότι δεν έχω τόσα χρήματα πάνω μου και αυτοί αμέσως μετά έφυγαν'' τονίζει η ίδια.
Η 78χρονη δεν μπορεί να φανταστεί τι θα είχε πάθει αν το ίδιο περιστατικό της συνέβαινε σε μία απόμερη περιοχή. '' Ευτυχώς ήταν αρκετός κόσμος κοντά και δεν τόλμησαν να ασκήσουν σωματική βία επάνω μου. Παρόλα αυτά έχω τρομοκρατηθεί από τη θρασύτητα των απατεώνων'' λέει το θύμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα