«Χτυπάει» και Χάμσικ η Μίλαν

16:40 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν δήλωσε πως είναι ο Μάρεκ Χάμσικ. Την… αποκάλυψη αυτή την έκανε στο «Sne» περιοδικό της Σλοβακίας όπου και παραχώρησε συνέντευξη.

Ο σταρ της Νάπολι τόνισε πως μια τέτοια μεταγραφή έχει ρεαλιστικά πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί αφού όλες οι πλευρές θα μείνουν ικανοποιημένες.
«Είναι θαυμάσιο που η Μίλαν ενδιαφέρεται για να με αποκτήσει, απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός καθώς έχω συνηθίσει να γράφονται πράγματα στις
εφημερίδες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»,δήλωσε αρχικά ο Σλοβάκος διεθνής.

Στην συνέχεια και αφού ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε πως: «Αυτό που προέχει σε περίπτωση τέτοιας πρότασης είναι να μιλήσω με τους ανθρώπους της Νάπολι. Θα ήθελα πάντως να αγωνιστώ σε ένα σύλλογο που έχει μόνιμο στόχο το πρωτάθλημα και να παίζω συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το κατάφερα φέτος με τη Νάπολι αν και λίγοι μας είχαν ικανούς να το πετύχουμε. Τώρα συνειδητοποιώ τι καταφέραμε και περιμένω με αγωνία να ακούσω για πρώτη φορά τον ύμνο της διοργάνωσης στο γήπεδο μας».
Αγνωστη παραμένει η άποψη του προέδρου της ομάδας του ιταλικού Νότου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που έχει αναφέρει πολλές φορές πως θέλει να «χτίσει» μια νέα αυτοκρατορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο και δεν επιθυμεί να πουλήσει τα αστέρια των «παρτενοπέι» σε καμία ομάδα που είναι ανταγωνίστρια της δικής του. Και η Μίλαν είναι...

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα