Χωρίς Σαμάρα η προπόνηση

22:23 4/9/2012 - Πηγή: 24wro
Με μία προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα στις αθλητικές ...
εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, εν όψει της αναμέτρησης με τη Λετονία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (7/9), για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Από το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος απουσίασε για ακόμη μία ημέρα ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής στράικερ της Σέλτικ ταλαιπωρείται από μία οσφυαλγία κι έτσι αρκέστηκε και την Τρίτη σε θεραπεία, ενώ αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί
κανονικά, προκειμένου να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της «γαλανόλευκης» ενσωματώθηκαν την Τρίτη και οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους τη Δευτέρα (3/9) και δεν είναι άλλοι από τους Γλύκο, Αθανασιάδη, Τζιόλη και Δημούτσο, που γυμνάστηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε, μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις τακτικής σε μικρό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα στη βασική ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε (σε διάταξη 4-4-2) τους: Καρνέζη (τερματοφύλακας), Σπυρόπουλο (αριστερό μπακ), Τοροσίδη (δεξί μπακ) Παπασταθόπουλο-Κυριάκο Παπαδόπουλο (αμυντικό δίδυμο), Τζιόλη-Κατσουράνη (αμυντικά χαφ) Μανιάτη (δεξιά), Φορτούνη (αριστερά) Μήτρογλου-Γκέκα (επιθετικό δίδυμο).

Για αύριο έχουν προγραμματιστεί από τον Σάντος δύο προπονήσεις: η πρωινή θα διεξαχθεί στις 9.30, ενώ η απογευματινή στις 18.30.
Keywords
Τυχαία Θέματα