Χιλιάρικα μοίραζε ο Χάλαγκ στους Δεσποτάδες!

20:25 11/7/2011 - Πηγή: 24wro
Οι σχέσεις του Τζορτζ Χάλαγκ...
ήταν πάντα άριστες με την εκκλησία. Μάλιστα όπως είναι γνωστό διατηρούσε στενή φιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Όταν πάντρεψε τον γιο του είχε αναθέσει στον γνωστό π. Θωμά Συνοδινό να καλέσει στο μυστήριο όλους εκείνους τους Μητροπολίτες που ήταν του περιβάλλοντος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Και έτσι έγινε.
Τώρα που ο γιο τους απέκτησε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι και ήλθε η ώρα της βάφτισης επαναλήφθηκε το ίδιο έργο. Με την διαφορά οτι είχε διάφορα περίεργα
και ευχάριστα...


Μάλιστα σχετικά έγραψε το “Πρώτο Θέμα” στο dark room. Παραθέτουμε το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα:


“Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα ποιο γνωστά ονόματα της διοικούσας εκκλησίας παρέστησαν στην βάφτιση του εγγονού του κ. Τζορτζ Χάλαγκ!


Ο Αρχιεπίσκοπος, ο Μητροπολίτης Καισαριανής, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο Μητροπολίτης Σερρών αλλά και ο Επίσκοπος χωρίς επισκοπή Θεόκλητος και άλλοι πολλοί ήσαν παρόντες.


Την οργάνωση του ενδιαφέροντος event -απο εκκλησιαστικής πλευράς-είχε αναλάβει ο γνωστός και μη εξαιρετέος πατήρ Θωμάς Συνοδινός, πρώην Πρωτοσύγκελος τους μακαριστού Χριστόδουλου. Φυσικά ο κ. Χάλαγκ δεν άφησε παραπονεμένους τους προσκεκλημένους Ιεράρχες και έδωσε- όπως μου είπε εκκλησιαστικός παράγοντας- απο 2.000 ευρώ(μάλλον με επιταγή) σε κάθε παριστάμενο δεσπότη φυσικά όχι για την τσέπη του αλλά για το φιλόπτωχο ταμείο της Επισκοπής του!


Πάντως όπως είπαμε η ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο πατήρ Θωμάς ο οποίος όπως η ίδια πηγή μου είπε έχει θέμα με την ολοκλήρωση των εργασιών του Μητροπολιτικού Ναού. Συζητείται εντόνως στους εκκλησιαστικούς κύκλους οτι δεν προωθεί την ολοκλήρωση των εργασιών γιατί αν παραδοθεί ο ναός δεν θα έχει πλέον ρόλο. Φυσικά οι απόψεις διίστανται γιατί κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν οτι τέτοιου είδους σχόλια γίνονται με σκοπό να τρωθεί το κύρος του βετεράνου ιερωμένου!”
Keywords
Τυχαία Θέματα