Χειρότερα κι από το πρωτάθλημα τα πλέι-οφ!

23:10 13/5/2011 - Πηγή: 24wro
Να ρωτήσουμε κάτι αφελές; Τελικά τα πλέι-οφ πρέπει ή δεν πρέπει να γίνονται;
Μπορεί οι ομάδες να βγάζουν κάποια χρήματα παραπάνω από τα τηλεοπτικά, αλλά καταντάει φαρσοκωμωδία το όλο πρότζεκτ…
Όταν, δηλαδή, γίνεται ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και δεν πηγαίνουν στο γήπεδο ούτε 10.000 οπαδοί, τότε για ποιο ενδιαφέρον μιλάμε; Εδώ ο ίδιος ο κόσμος απαξιώνει τα πλέι-οφ. Έτσι όπως πάμε θα ξεχάσουμε και τι είναι ντέρμπι στην Ελλάδα.
Ή, μήπως, αυτό που συνέβη με την ΑΕΚ δεν δείχνει κάτι; Παίρνει η Ένωση το Κύπελλο και στο αμέσως επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, το ΟΑΚΑ έχει πιάσει αράχνες. Κι ενώ για την Ένωση η προοπτική να παίξει έστω και προκριματικά ChampionsLeagueβάζει τα τόσο απαραίτητα χρήματα στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ. Συν τοις άλλοις, στα δυο προσεχή της παιχνίδια το ΟΑΚΑ θα είναι κι επίσημα «νεκροταφείο», αφού υπάρχει και η τιμωρία.
Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες δείχνουν αρκετά ζεστοί με τα πλέι-οφ, όπως και η ομάδα τους είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου καίγεται κυρίως να μην βγει η ΑΕΚ 1η.
 
Όταν, λοιπόν, το θέαμα είναι κάκιστο, όπως χθες στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, όταν οι ποδοσφαιριστές των περισσότερων ομάδων δείχνουν να κάνουν αγγαρεία, ενώ και ο κόσμος δεν πατάει στα γήπεδα ούτε καν στα ντέρμπι, τότε για ποια πλέι-οφ μιλάμε; Εδώ συμβαίνει το εξής: τα πλέι-οφ είναι ακόμα χειρότερα απ’ ό,τι το πρωτάθλημα στην κανονική σεζόν του. Μήπως, λοιπόν, να το ξανασκεφτούν;
Keywords
Τυχαία Θέματα