Χαιρέτα μου τον… Πλατανιά!

21:43 7/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο εκπληκτικός Πλατανιάς Χανίων πέρασε καβαλάρης (2-0) από το Κλ. Βικελίδης και ο τραγικός Άρης που συνεχίζει να παραπαίει...
θα ψάξει για νέο προπονητή καθώς «τελειώνει» ο Κατσαβάκης!

«Και τώρα τι να περιμένουμε;» Αυτό ήταν το ερώτημα των φιλάθλων του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά. Οι φίλαθλοι με ανάμεικτα συναισθήματα χειροκροτούσαν(τους νεαρούς), αλλά και αποδοκίμαζαν τους παίκτες του Άρη. Η ήττα ίσως να φέρει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων» που καλούνται να βρουν το κατάλληλο ηλεκτροσόκ.


Έξω ο Καζναφέρης

Ο Μάκης Κατσαβάκης με σχηματισμό 4-3-3 επέλεξε να ξεκινήσει με τους Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Ψυχογιό και αριστερά τον Μαργαρίτη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο και Παπαζαχαρία. Αμυντικά χαφ τα Νταμαρλή και Κοέλιο, ενώ στον άξονα τοποθετήθηκε ο Καπετάνος. Στις πτέρυγες οι Ασλανίδης και Σουνάς, ενώ στην επίθεση ο Αγκάνθο.

Πως παρατάχθηκε ο Πλατανιάς

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δίνοντας βάσει στην άμυνα και στο κέντρο 4-5-1 ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κηπουρό κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Αργυρόπουλο και αριστερά τον Κανακούδη, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τζανής και Ντοέ. Αμυντικά χαφ οι Νούνιεθ και Ουκάρ, στον άξονα ο Καλαϊτζιτς, ενώ στα άκρα οι Μαρτσάκης και Ουντότζι. Τέλος, μοναδικός προωθημένος ο Αναστασάκος.

Έβγαλε πάθος στο ξεκίνημα

Ένταση είχε στο παιχνίδι του ο Άρης στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα να περιορίσει τον Πλατανιά στο μισό γήπεδο. Επιθετικά οι Θεσσαλονικείς πλαγιοκοπούσαν από την δεξιά πλευρά με τους Ψυχογιό και Ασλανίδη να συνεργάζονται καλά και να ανεβαίνουν συχνά-πυκνά. Ο Χατζηνικολάου βλέποντας τους παίκτες του να «πουλάνε» εύκολα την μπάλα ζητούσε «πιο σίγουρες πάσες και διατήρηση των θέσεων».

Το λάθος που δεν έγινε γκολ

Στο 12ο λεπτό το λάθος του Ψυχογιού που έχασε το κοντρόλ είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει τον Μαρτσάκη, που δεν την περίμενε, απέναντι από τον Βελλίδη. Το πλασέ του όμως ήταν αδύνατο με τον τερματοφύλακα του Άρη εύκολα να μπλοκάρει την μπάλα.

Κυκλοφορία και συνδυασμοί

Οι «κίτρινοι» παρότι δεν μπορούσαν εύκολα να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κηπουρού, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας με όμορφους συνδυασμούς. Σ’ έναν από αυτούς, ο Ασλανίδης στο 17ο λεπτό από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να πιάσει γεμάτα το σουτ και με εξωτερικό φάλτσο την έστειλε ψηλά άουτ.

Χτύπησαν το καμπανάκι οι κρητικοί

Μετά το 25ο λεπτό και αφού εύκολα ή δύσκολα οι Κρητικοί κρατούσαν μακριά από την εστία του Κηπουρού τους Θεσσαλονικείς, ξεμύτισαν και επιθετικά. Στο 28 λεπτό ο Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή και σε πλάγια θέση έπιασε εν’ κινήσει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ανέβασε ψηλά την άμυνά του

Ο Χαζηνικολάου χειροκροτούσε τους παίκτες γιατί έδειχναν να ακολουθούν πιστά τις εντολές του, ανέβασαν ψηλά την άμυνα τους, ενώ ο Κατσαβάκης έβλεπε το
Keywords
Τυχαία Θέματα